Ελένη Μενεγάκη: Μετά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, τρέχει να δει τα παιδιά της!

Το TLIFE συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη έξω από το Studio Pro το απόγευμα της Παρασκευής. Λίγες μόλις ώρες μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της που συζητήθηκε για πολλούς λόγους. Από τη μία το σημάδι της παρουσιάστριας από το κάψιμο κι από την άλλη η αποκαλυπτική στιγμή με το μακρύ κόκκινο φόρεμα!

Ναι, αυτό είναι το κόκκινο φόρεμα, που έκανε όλους να μιλούν για την παρουσιάστρια, την περασμένη εβδομάδα; Γιατί; Μα φυσικά γιατί βγαίνοντας στον αέρα της εκπομπής η Ελένη δεν κατάλαβε πόσο μεγάλο ήταν το σκίσιμο που υπήρχε στο μπροστινό μέρος του. Έτσι το σήκωσε λίγο παραπάνω και τα είδαμε όλα.

Η αποκαλυπτική στιγμή, που φαίνεται το εσώρουχο της παρουσιάστριας να φανεί, έκανε το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε ποικίλα σχόλια… (δες εδώ τι είχε γίνει)

Εκείνη πάντως δεν πτοήθηκε, συνέχισε κανονικά την εκπομπή και φυσικά δεν άλλαξε φόρεμα για να φύγει για το σπίτι! Είχε το νού της όμως για να είναι λίγο πιο προσεχτική!

Με το ίδιο φόρεμα την απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE. Αυτή τη φορά όμως το συνδύασε με ίσια δερμάτινα μποτάκια. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα μαύρο δερμάτινο jacket.

Φαίνεται πως η παρουσιάστρια δεν αφήνει τίποτα να της χαλάσει το κέφι! Άλλωστε κάθε φορά το μόνο που τη νοιάζει είναι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της και να τρέξει στην αγκαλιά των παιδιών της.

Read More

And More