Ελένη Μενεγάκη: Ψωνίζει για την οικογένειά της! Φωτογραφίες

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, μετά το τέλος της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο σούπερ μάρκετ της Κηφισιάς για να κάνει τα ψώνια της για τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας, περνώντας εκεί τουλάχιστον ένα δίωρο.

Σπρώχνοντας ένα καλάθι υπερφορτωμένο με όλα τα απαραίτητα τρόφιμα, εντυπωσίασε τους πελάτες που βρίσκονταν εκεί, καθώς αναγνωρίζοντάς την είδαν μια γυναίκα της… διπλανής πόρτας να ψωνίζει για το σπιτικό της χωρίς να έχει κανέναν μαζί της να τη βοηθά.

Η Ελένη, προσιτή και απλή, μιλούσε με όλους όσοι την πλησίαζαν και της έκαναν σχόλια και παρατηρήσεις για την εκπομπή της, ενώ εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι μελετούσε προσεκτικά τις οδηγίες σε ό,τι αγόραζε αλλά και τα ψιλά γράμματα των ετικετών μέχρι να καταλήξει στο τι θα βάλει στο καρότσι της.

Στραγγιστά γιαούρτια και μαρούλια –καθότι fan της υγιεινής διατροφής–,καφές εσπρέσο που αγαπά ο Μάκης να πίνει το πρωί, πίτσες και πραλίνα φουντουκιού για τα παιδιά που τα λατρεύουν, μουστάρδα Dijon για πικάντικες απολαύσεις και φτερούγες κοτόπουλο που αγαπά να μαγειρεύει με πατάτες στο φούρνο.

Η Ελένη δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, όλα θέλει να περνούν από τα δικά της χέρια και εννοείται ότι προλαβαίνει τα πάντα αλλά και όπως λέει η ίδια: «Υπάρχει περίπτωση να μην έχω τον απόλυτο έλεγχο μέσα στο σπίτι μου, στον άντρα μου και στα παιδιά μου σε ό,τι αφορά στα φαγητά που θα φάμε;»…

Διάβασε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί

Read More

And More