Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αποκαλύπτει την ηλικία της και δηλώνει πως σταμάτησε την ψυχοθεραπεία μετά από 13 χρόνια!

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Λωξάντρα», βρέθηκε καλεσμένη του Τάσος Τρύφωνος και της εκπομπής Τετ α τετ και έδωσε μία εξομολογητική συνέντευξη. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιτυχία του «Παρά πέντε» και της «Ζουμπουλίας» και την περιβόητη παρέα που έγραψε ιστορία στην τηλεόραση.

“Με τα παιδιά του “Παρά πέντε” έχουν γίνει παρεξηγήσεις, έχουν ειπωθεί λόγια, έχουν γίνει αδικίες”, σχολίασε. “Η Ζουμπουλια είναι δικό μου δημιούργημα”, είπε για τον ρόλο της στη σειρά του Mega, που την στιγμάτισε.

H Ελισάβετ μίλησε όμως και για την προσωπική της ζωή δηλώνοντας ανοιχτή στον έρωτα, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και την ηλικία της. “Στα 21 δεν ήθελα να μεγαλώσω, τώρα στα 55 μου μου αρέσει να μεγαλώνω”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια εξομολογήθηκε ακόμα το γεγονός ότι έκανε ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια την οποία όμως και διέκοψε. “Πρώτη φορά, μετά από 13 χρόνια, σταματάω την ψυχοθεραπεία”, εκμυστηρεύτηκε.

Read More

And More