Ελισάβετ Σπανού: “Έχω κάνει επέμβαση στο στήθος μου”

Έχει ένα από τα ωραιότερα σώματα στην εγχώρια σόουμπιζ αλλά όπως λέει μόνο τα τρία τελευταία χρόνια νιώθει άνετα με αυτό. Ο λόγος για την Ελισάβετ Σπανού, η οποία φωτογραφήθηκε με εσώρουχα και χωρίς ρετούς για το περιοδικό People.

Η σέξι τραγουδίστρια μίλησε για τις ατέλειές της και αποκάλυψε πως έχει κάνει επέμβαση στο στήθος. «Νομίζω πως το στοιχείο που με χαρακτηρίζει είναι το χαμόγελό μου, το οποίο είναι πλατύ και φαίνονται τα δύο στραβά μου δοντάκια. Μάλιστα, μου δημιουργούν ένα μικρό ψεύδισμα, αλλά το αγαπάω. » δήλωσε και πρόσθεσε «την περίοδο της εφηβείας μου δεν μου άρεσε το σώμα μου, γιατί είχα παραπανίσια κιλά. Έχω κλασικό μεσογειακό σώμα, που σημαίνει πως παχαίνω από τη μέση και κάτω. Για να είμαι ειλικρινής, μόλις τα τελευταία τρία χρόνια νιώθω καλά με τον εαυτό μου και το σώμα μου. Μόλις άρχισα να αισθάνομαι εγώ καλύτερα και να αλλάζει η ψυχολογία μου, παρατήρησα πως το σώμα μου έφτιαχνε χωρίς να προσπαθώ. »

Η Ελισάβετ όμως μίλησε με μεγάλη ειλικρίνεια και για το αν θα άλλαζε κάτι στο σώμα της. «Όσο για το αν θα άλλαζα κάτι στην εμφάνιση μου, έχω κάνει επέμβαση στο στήθος μου. Αν στο μέλλον νιώσω άσχημα με κάτι, δεν έχω πρόβλημα να το αλλάξω».

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More