Ένα 24ωρο με την Ελένη Μενεγάκη! Φωτογραφίες

Η Ελένη Μενεγάκη, αν και ποτέ δεν είχε καλή σχέση με το ξυπνητήρι, τώρα πια σηκώνεται νωρίς, παίρνει πρωινό στην κουζίνα του σπιτιού της στα Μελίσσια μαζί με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της πριν αυτά φύγουν για το σχολείο, ενώ στην αγκαλιά της κρατά τη μικρότερη κόρη της Μαρίνα που σε λίγες μέρες θα γίνει 7 μηνών.

Την περασμένη Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, αφού επισκέφθηκε το Στούντιο PRO και έκανε μια μίνι σύσκεψη με τους συνεργάτες της, αποφάσισε να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της.

Έτσι μαζί με τη μητέρα της Ζέτα Μισόκαλου επισκέφθηκαν γνωστό κομμωτήριο στην Κηφισιά, όπου εκείνη έκανε μια θεραπεία στα μαλλιά της, αφού για το χρώμα και τις μπούκλες της τον μόνο που εμπιστεύεται είναι τον επί 15 χρόνια συνεργάτη και πιστό της φίλο Βασίλη Μπουλούμπαση.

Η παρουσιάστρια, αφού ξεκουράστηκε και έπαιξε με την μπέμπα της, το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκε το μαιευτήριο «Ιασώ», όπου έκανε μια εξέταση ρουτίνας, ενώ το βράδυ αιφνιδίασε τους πάντες ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το γήπεδο, που πήγε για να παρακολουθήσει τον αγώνα Ολυμπιακού-Μπάγερν Μονάχου παρέα με τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο.



Διάβασε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί

Read More

And More