Ένα 24ωρο με την Κατερίνα Παπουτσάκη – Αποκάλυψε το φόρεμα που θα βάλει στο Your Face Sounds Familiar

Μια εργαζόμενη μητέρα πρέπει να έχει ένα οργανωμένο πρόγραμμα για να αντεπεξέλθει στις πολλές υποχρεώσεις της. Αυτό ακριβώς ισχύει και για την Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία έχει το τελευταίο διάστημα αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η ηθοποιός ξεκινάει τη μέρα της από νωρίς το πρωί και την ολοκληρώνει αργά το βράδυ. Την Παρασκευή, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του ANT1 στο instagram, μας έδειξε πως είναι το 24ωρο της.

Η Κατερίνα ξυπνάει με κέφι και καλή διάθεση και παίρνει πρωινό μαζί με τον γιο της Μάξιμο. Πρωταγωνιστής στο σπίτι είναι όμως και ο σκύλος της, ο Ρομπέν. Αφού χαιρετήσει, λοιπόν, τα αγαπημένα της πλάσματα παίρνει τον καφέ της και ξεκινάει τις δουλειές της.

Ανάμεσα σε αυτές που είχε εκείνη τη μέρα ήταν και η φωτογράφιση για το νέο τεύχος του περιοδικού InStyle για το οποίο μας έδωσε μία γεύση. Δεν ήταν όμως είναι μόνη αποκάλυψη που έκανε. Η Κατερίνα δημοσίευσε και μια φωτογραφία από το φόρεμα που επέλεξε για το live του Υοur Face Sounds Familiar. Έβαλε μάλιστα τον κόσμο να μαντέψει τι χρώμα θα είναι!

Τέλος, εκμυστηρεύτηκε όοτι στη διατροφή της δεν συμπερολαμβάνει κρέας και γι’αυτό απόλαυσε στο γεύμα της Παρσκευής μια μερίδα φασολάκια.

Δες καρέ καρέ πώς πέρασε μία συνηθισμένη μέρα από το πρόγραμμά της!

Read More

And More