Έτοιμη να γίνει μαμά η Έλενα Παπαρίζου!

Πώς είναι να μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Ελλάδας και Σουηδίας και τι θα κάνει όταν έρθει η στιγμή που θα αποκτήσει ένα παιδί με τον σύντροφό της Ανδρέα Καψάλη; Μέχρι σήμερα, οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της Έλενας Παπαρίζου, αλλά και το γεγονός πως η μαμά και τα αδέλφια της ζουν μόνιμα στη Σουηδία την κάνουν να μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στις δύο χώρες. Όμως αυτό κάθε άλλο παρά την κουράζει, όπως εξομολογείται η ίδια στην Σόνια Καζόνι και το περιοδικό People.

«Με κάνει και νιώθω πιο πλούσια. Αυτή την εποχή μου έχει ξαναδοθεί η ευκαιρία να είμαι περισσότερο χρόνο στη Σουηδία, γιατί άνθισε ξανά η καριέρα μου εκεί και είναι συγκινητικό γιατί δεν με έχει ξεχάσει κανείς. Είχα 7 χρόνια αποχή από τα πράγματα, σε μια χώρα που παράγει πολλή μουσική και όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό και με ανανεώνει». Όταν έρθει η στιγμή να κάνει οικογένεια που θα ήθελε να είναι η βάση της; «Η βάση θα είναι πάντα σε εμένα. Αν δεν είμαι καλά μέσα μου, δεν θα είμαι καλά πουθενά. Η βάση του παιδιού μου θα είναι μαζί μου και όλα θα είναι τέλεια. Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα είμαι σίγουρη πως θα έρθουν τα πράγματα τόσο φυσικά που θα βρεθούν οι λύσεις».

Σε ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα όπως αυτό που έχει σήμερα χωρά εύκολα ένα μωρό; «Νομίζω πως θα ήταν λάθος να πω πως στα 34 μου δεν θα ήθελα στη ζωή μου ένα παιδί, εκτός κι αν δεν ήθελα να κάνω οικογένεια. Άλλωστε, δεν θεωρώ θα πρέπει να κάνω σε κάτι πίσω. Όλες οι φίλες μου στη Σουηδία πήγαιναν με την κοιλιά στο στόμα και τραγουδούσαν Κυριακή, γεννούσαν Δευτέρα και Τετάρτη ήταν και πάλι πίσω στη δουλειά, που λέει ο λόγος. Δεν είσαι άρρωστος επειδή είσαι έγκυος. Δεν χρειάζεται να είσαι στη σκηνή και να χορεύεις, αλλά μπορείς π.χ. να κάνεις την ηχογράφηση του δίσκου σου, να κάνεις μια εκπομπή. Μπορεί να με φανταστώ έγκυο να τραγουδάω, όσα κιλά και να έχω βάλει και όσο πρησμένη και να είμαι -αρκεί να μην επηρεαστεί η φωνή μου από τις ορμονικές διαταραχές, όπως έγινε στην αδελφή μου όταν περίμενε μωρό.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More