Ευαγγελία Αραβανή: Ποζάρει με καλοκαιρινή διάθεση και αποκαλύπτει το μελλοντικό της όνειρο!

Δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό στα παρασκήνια των live shows του “X – Factorτου Σκάι, η εντυπωσιακή Ευαγγελία Αραβανή αποδεικνύει ότι είναι πολλά παραπάνω από ένα όμορφο και γλυκό κορίτσι. Ευγενική, ειλικρινής και φανερά ενθουσιασμένη με τον νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια των backstage, μιλάει στο Celebrity για την επαγγελματική της πορεία, την κριτική που έχει δεχτεί για την προσωπική της ζωή, αλλά και το μελλοντικό της όνειρο, που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία της δικής της οικογένειας.

“Δεν θέλω να κάνω ξαφνικά “μπαμ”, προτιμώ την αργή και σταδιακή άνοδο. Άλλωστε έχουμε δει ανθρώπους να κάνουν μεγάλη επιτυχία εν μία νυκτί και μετά να εξαφανίζονται”, υποστηρίζει η Ευαγγελία η οποία διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο και απολαμβάνει ιδιαίτερα την παρουσία της στο X – Factor.

Τα σχόλια που γίνονται για την τηλεοπτική της παρουσία την επηρεάζουν; Η ίδια υποστηρίζει ότι προσπαθεί να αναζητά περισσότερο την κριτική των δικών της ανθρώπων που την ξέρουν. Τις υπόλοιπες δεν τις αποζητά αλλά αν της μεταφερθεί θέλει να το ακούει. “Χαίρομαι όταν μου λένε ότι στο X – Factor βγαίνει επιτέλους προς τα έξω ο χαρακτήρας μου ακριβώς όπως είμαι στη ζωή μου και στην παρέα. Γιατί πολλοί πιστεύουν ότι μια όμορφη κοπέλα δεν μπορεί να τσαλακωθεί και να αυτοσαρκαστεί”, συμπληρώνει.

Η Ευαγγελία αποκαλύπτει ανάμεσα σε άλλα και ποιο είναι το μελλοντικό της όνειρο. “Θα ήθελα μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια να έχω δημιουργήσει τη δική μου οικογένεια. Αν αυτό συμβεί και έχω τη δυνατότητα να μην δουλεύω, δεν θα με πείραζε να μείνω σπίτι και να μεγαλώνω τα παιδιά μου.”

Τέλος, απαντά και στο αν είναι ερωτευμένη και λέει πως όχι. “Μου αρέσει που είμαι μόνη μου, ελεύθερη να κάνω ό,τι θέλω, χωρίς να σκέφτομαι ότι έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, ο οποίος ίσως περιμένει να κάνουμε πράγματα μαζί”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More