Φαίη Σκορδά: Επιστρέφει ανανεωμένη και κάνει αποκαλύψεις για το πρωινό και τα beauty μυστικά της!

Μια ανάσα πριν από την πρεμιέρα του ανανεωμένου πρωινού, το περιοδικό People συνάντησε τη Φαίη Σκορδά στη φωτογράφηση για τη νέα καμπάνια του brand του οποίου είναι ambassador.

Η παρουσιάστρια του ANT1 φοράει τα αγαπημένα της από τα φετινά trends, αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της πριν την πρεμιέρα, μιλά για το ανανεωμένο πρωινό και τη ανυπομονησία της να πιει καφέ με τους τηλεθεατές, τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές με τους γιους της που θα της μείνουν αξέχαστες, τα γυρίσματα του τρέιλερ και τη στιγμή που κόντεψε να πνιγεί από τα γέλια!



Για την πρεμιέρα της εκπομπής

Περιμένω με αγωνία τη στιγμή που θα πιούμε όλοι μαζί καφέ με τους τηλεθεατές. Για μένα η ομάδα μας δεν είναι απλά συνεργάτες στη δουλειά, είναι η παρέα με την οποία πραγματικά θέλω να πίνω τον καφέ μου. Όλο αυτό που μοιραζόμαστε έχει γέλιο, αστεία, πειράγματα., δεν είναι προβλέψιμο. Όπως το νιώθω εγώ, είναι η παρέα που σε κάνει να περνάς καλά, θέλεις να ακούσεις τι έχει να πει ο καθένας. Είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους και πολύ δυνατές προσωπικότητες για να μπουν σε κουτιά. Κι αυτό κάνει όλο το αποτέλεσμα ζωντανό και αληθινό. Δεν είναι τυχαίο που όλα αυτά τα χρόνια έχουν αναπτυχθεί και τόσο ισχυρές σχέσεις μεταξύ μας.

Για τα γυρίσματα του τρέιλερ
Εκεί που έπαιζα βιολί και η κάμερα έπαιρνε την πλάτη μου, κάποια στιγμή γυρνάει ο Γιώργος και μου κάνει έναν μορφασμό, μια απίστευτη γκριμάτσα και, προσπαθώντας να μη γελάσω, πραγματικά κόντεψα να πνιγώ.



Για τα μυστικά ομορφιάς της

Το έχω πει πολλές φορές και επιμένω πως η φροντισμένη όψη της επιδερμίδας δεν έρχεται από τη μία μέρα στην άλλη. Είναι τρόπος ζωής. Δεν μπορεί, για παράδειγμα, να νοιάζεσαι για το μακιγιάζ σου και το βράδυ να μη ξεβάφεσαι και να μη βάζεις την κρέμα σου. Επενδύω στην καθαριότητα, την περιποίηση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, αλλά μόνο αν γίνει καθημερινότητα κάνει τη διαφορά και έχει αποτέλεσμα. Μπορεί να μην έχω πολλές αυστηρές διατροφικές συνήθειες -ακόμα κι αν ξέρω π.χ. πως πρέπει να πίνεις πολύ νερό, κάποιες φορές δεν το κάνω-, αλλά στις συνήθειες περιποίησης είμαι πιστή. Γαλάκτωμα και λοσιόν πρωί και βράδυ, από νεαρή ηλικία και σε βάθος χρόνου είναι το πρώτο βήμα. Και μια καλή μάσκα. Μετά μπορείς να κάνεις πολλά. Ακόμα ο ατμός από μια κατσαρόλα με χαμομήλι που βράζει έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα προσώπου.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More