Φαίη Σκορδά: Έτσι πέρασε το βράδυ του Σαββάτου [pics]

Για μία μαμά το πιο όμορφο πράγμα είναι να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στα παιδιά της. Δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα και η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 φροντίζει πάντα να περνά ποιοτικό χρόνο με τους γιους της. Μπορεί το επαγγελματικό της πρόγραμμα να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο από την ημέρα που ξεκίνησε η εκπομπή “Το πρωινό” αλλά δεν αφήνει ποτέ παραπονεμένους τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Η καλύτερη ευκαιρία για να κάνει μαζί τους δραστηριότητες είναι το Σαββατοκύριακο και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει απαθανατίσει και ο φωτογραφικός φακός μαζί τους. Μαμά και γιοι κάνουν συχνά βόλτες και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Για το βράδυ του Σαββάτου ωστόσο είχαν άλλες προτιμήσεις. Επέλεξαν να καθίσουν στο σπίτι για να δουν τηλεόραση. Τι είδαν; Μα φυσικά κινούμενα σχέδια.

Η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από την οικογενειακή τους θαλπωρή. Στην παρέα τους ήταν και το αγαπημένο ζωάκι της παρουσιάστριας, ένας λευκός γάτος.

Read More

And More