Φαίη Σκορδά: Βόλτα στο “καταφύγιό” της!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα χαλαρώνει από την το έντονο επαγγελματικό της πρόγραμμα. Είναι ο χρόνος που αφιερώνει σε εκείνη και την οικογένειά της. Η Φαίη Σκορδά απολαμβάνει ιδιαίτερα αυτές τις στιγμές και ένα από τα αγαπημένα της μέρη για να κάνει εξορμήσεις είναι η θάλασσα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το σπίτι τους είναι στη Βουλιαγμένη και έτσι μπορεί να χαίρεται τη θέα του απέραντου γαλάζιου αλλά και μεγάλους περιπάτους στην ακρογιάλια. Αυτό φαίνεται πως έκανε και το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η Φαίη μοιράστηκε την παρακάτω φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να κάνει μια τέτοια βόλτα στη θάλασσα. Αρκετές φορές τη συνοδεύει και ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας ο οποίος είναι λάτρης της κολύμβησης. Φυσικά, βουτάει στο νερό ακόμα και το χειμώνα.

Η σύζυγός του από την άλλη επιλέγει να ευχαριστιέται τη θέα και τη μυρωδιά της και να επιδίδεται σε βουτιές μόνο το καλοκαίρι!

Φωτογραφία με θέα τη θάλασσα ανέβασε όμως και το μεσημέρι της Κυριακής. Υποδέχτηκε με αυτό τον τρόπο την πρώτη μέρα της άνοιξης.

Read More

And More