Φαίη Σκορδά: Βραδινή έξοδος με τους φίλους της!

Η Φαίη Σκορδά αποφεύγει να ξενυχτάει τα βράδια. Τουλάχιστον έξω από το σπίτι, γιατί σίγουρα τα δυο της αγόρια πολλές φορές την κάνουν να κοιμάται αργά. Ο Γιάννης και ο Δημήτρης είναι σε αυτή την ηλικία που είναι πολύ δραστήριοι και θέλουν να απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους με τη μαμά τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που η παρουσιάστρια πολλές φορές απουσιάζει από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στις βραδινές του εξορμήσεις.

Παρόλα αυτά, κάνεις κάποιες εξαιρέσεις! Έχοντας αφήσει τα μικρά είτε στο σύζυγό της είτε στη μαμά της -που έρχεται συχνά στην Αθήνα για να τη βοηθάει- επιλέγει ήσυχα μέρη για φαγητό ή ποτό όπου θα χαρεί τη συντροφιά καλών φίλων.

Το TLIFE τη συνάντησε σε μία από τις πρόσφατες εξόδους της στο κέντρο της Αθήνας. Η Φαίη επέλεξε να διασκεδάσει στο City Bistro στη Βουκουρεστίου.

Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της Παρασκευής κι αφού ολοκληρώθηκε και η καθιερωμένη καθημερινή τους σύσκεψη, η παρουσιάστρια του ANT1 κατευθύνθηκε στο αγαπημένο στέκι της πόλης.

Στην παρέα της ήταν και η Χριστίνα Πολίτη, ο Βασίλης Καλλίδης αλλά και ο Χρύσναθος Πανάς, ενώ δεν παρέλειψε να ανεβάσει κι ένα στιγμιότυπο από τη βραδιά τους.

Γράφουμε σβήνουμε… @toprwino_ant1

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fayskorda) στις

@cosmopoliti @vaskallidis @chrysanthospanas @citybistro_ath

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fayskorda) στις

Read More

And More