Γιάννης Τσιμιτσέλης: Εύχεται μέσα από το instagram στη γυναίκα της ζωής του!

Η αδυναμία που της έχει είναι προφανής. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι χαζομπαμπάς και δεν το κρύβει! Αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που αποφάσισε να ευχηθεί στην κόρη του για τα σημερινά της γενέθλια. Η μικρή Εύα γίνεται 4 και ο ηθοποιός μοιράστηκε μία φωτογραφία της με τους διαδικτυακούς του φίλους την οποία συνόδευσε στην λεζάντα με πολλές καρδιές!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του για την απόλυτη πρωταγωνίστρια της ζωής το, που είναι η κόρη του! “Η απόκτηση ενός παιδιού σού φέρνει ευθύνες που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που φανταζόσουν πριν τον ερχομό του. Το να εξαρτάται μια ζωή τόσο άμεσα από εσένα, ο τρόπος που μεγαλώνει, η ευθύνη που έχεις για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα και τα εφόδια που θα έχει για να βγει στην κοινωνία αργότερα, είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα. Οπότε, ναι, το παιδί φέρνει μια ολοκλήρωση. Σε θεωρητικό βαθμό, μπορεί όλοι να θεωρούν πως το αντιλαμβάνονται με κάποιον τρόπο. Αλλά θα πρέπει να το βιώσουν για να το καταλάβουν”, είχε πει στο περιοδικό People.

H Ευαγγελία -την φωνάζουν Εύα- φιγουράρει αρκετές φορές στο instagram του μπαμπά της και μπορούμε να πούμε χωρίς αμφιβολία ότι είναι η γυναίκα της ζωής του! Άλλωστε εκείνη και το καλό της ήταν και ο λόγος που ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στο διαζύγιό τους.

Read More

And More