Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με νέο look!

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη αγαπά τις αλλαγές στα μαλλιά της και τολμά συχνά νέα look. Μια τέτοια διάθεση είχε και πρόσφατα αφού αποφάσισε να αφήσει τις πυρόξανθες μπούκλες που είχε και στην αφίσα της καλοκαιρινής της περιοδείας με γενικό τίτλο “Love Tour”.

Το βράδυ της Κυριακής, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στο Μέγαρο Μουσικής με ισιωμένο μαλλί! Μπορεί να μην πείραξε το χρώμα αλλά σίγουρα κέρδισε πάνω τις τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας με το διαφορετικό loook.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια απόλαυσε ένα φανταστικό θέαμα στο Μέγαρο. Ο Ιβάν Βασίλιεφ, ο μεγαλύτερος χορευτής του κόσμου, ένωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους κορυφαίους σολίστες των Μπαλέτων Μπολσόι και Μαριίνσκι και ηγήθηκε μίας πανδαισίας κλασικού χορού, του All Stars Russian Gala.

Όσο για τα καλοκαιρινά της σχέδια; Στο πλαίσιο της περιοδείας της, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, τη Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Θέατρο Δάσους, στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Δάσους ενώ η πρώτη της μεγάλη συναυλία στην Αθήνα θα δοθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα.

Για τις φετινές της καλοκαιρινές συναυλίες έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό από άλλες χρονιές πρόγραμμα, ένα μεγάλο πάρτι. Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από τηn προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στην καρδιά της και θέλει να μοιραστεί μαζί μας!

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Bαχάν Γκαλστιάν – κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς, Μιχάλης Καπηλίδης –Τύμπανα και κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος – ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, κρουστά και πιάνο, Νίκος Πασσαλίδης – Μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα.

Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.

Read More

And More