Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει γυμνή για το εξώφυλλο περιοδικού

Έχει κάνει πολλά εξώφυλλα και δεκάδες σέξι φωτογραφίσεις. Αυτή τη φορά όμως η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει ολόγυμνη. Η ίδια εξηγεί τον λόγο που την έκανε να πει το “ναι” στο περιοδικό Down Town και να φιγουράρει στο νέο του εξώφυλλο χωρίς τα ρούχα της αλλά με καλυμμένα τα επίμαχα σημεία.

Η ηθοποιός συμμετέχει στο project του περιοδικού με αφορμή την καμπάνια του για το AIDS και ποζάρει γυμνή ανάμεσα σε 44 ακόμα διάσημους Έλληνες.

“Δεν έχω στο άμεσο περιβάλλον μου κάποιο οροθετικό άτομο, αλλά έχω μιλήσει με αυτούς τους ανθρώπους και μια και κάθε χρόνο συμμετέχω σε δράσεις ενημέρωσης σχετικά με το AIDS, είμαι αρκετά πληροφορημένη γύρω από το θέμα”, εξηγεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Και συνεχίζει: “Η συμβουλή που θα έδινα σε έναν οροθετικό, αν μου επιτρέπεται, θα ήταν να ακολουθεί κατά γράμμα την αγωγή του και να μην παραιτείται σε καμία περίπτωση από τη ζωή, αφού σήμερα, με την εξέλιξη της επιστήμης και των φαρμάκων, ένας οροθετικός μπορεί να ζει μια κανονική ζωή.”

“Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος έχει πια ενημερωθεί αρκετά ώστε να μειώνονται τα κρούσματα κοινωνικού ρατσισμού. Δυστυχώς, δεν είναι κάτι που έχει εξαλειφθεί εντελώς. Υπάρχει κυρίως λόγω του φόβου. Για αυτό αγκαλιάζω πάντα με αγάπη κάθε προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γύρω από το θέμα, για να βοηθήσουμε όλοι μας στο να μειώνονται όλο και περισσότερο τα φαινόμενα. Θα πρέπει όλοι να πάρουμε μαθήματα από τη δύναμη ψυχής και την αισιοδοξία με την οποία αντιμετωπίζει τη ζωή ένας οροθετικός”, καταλήγει η ηθοποιός