Η εξομολόγηση της Βικτώριας Χαλκίτη: Όταν έμαθα ότι η μητέρα μου είχε καρκίνο, ήθελα πάρα πολύ να της χαρίσω εγγονάκι!

Λίγες μέρες πριν κρατήσει στα χέρια της τον γιο της είναι η Βικτώρια Χαλκίτη και η ανυπομονυσία της είναι εμφανής. Η αγαπημένη τραγουδίστρια -που έχει συμμετάσχει στη Eurovision, στο The Voice και στο Your Face Sounds Familiarποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και μιλάει στο ΟΚ! για τις δυσκολίες που συνάντησε μέχρι να μείνει έγκυος και σχολιάζει τη φετινή ελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμό.

“Όταν έμαθα ότι η μητέρα μου είχε καρκίνο, ήθελα πάρα πολύ να αποκτήσω παιδί γιατί θεωρούσα ότι ένα εγγονάκι θα την κρατούσε στη ζωή. Έκανα πέντε εξωσωματικές μέχρι να καταφέρω να μείνω έγκυος και κάθε φορά που δεν πετύχαινε, απογοητευόμουν”, εξομολογείται η μέλλουσα μανούλα.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Γιώργος Σταμπόλης είχαν μεγάλη λαχτάρα να αποκτήσουν μωρό. “Ακόμα μέχρι σήμερα που έχω μπει στο μήνα μου και από μέρα σε μέρα θα γεννήσω, δεν πιστεύω ότι αυτό το πλασματάκι που είναι μέσα στην κοιλιά μου και κουνιέται και κλοτσάει είναι δικό μου” περιγράφει.

“Αν ζούσε η μητέρα μου θα είχα μια πολύ σημαντική βοήθεια στην ανατροφή του παιδιού μου που τώρα δεν θα την έχω. Βέβαια, είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω δίπλα μου την μητέρα του Γιώργου, Ελένη, που τη θεωρώ φίλη μου”, λέει σχολιάζοντας πως της λείπει η μητέρα της.


Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More