Καλομοίρα: Ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγόρια της

Το πρόγραμμα της Καλομοίρας είναι καθημερινά γεμάτο με δραστηριότητες και ανάγκες που πρέπει να καλύψει τόσο για εκείνη όσο και για την 5μελη οικογένειά της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, μετά την ολιγοήμερη παραμονή της στην Ελλάδα, επέστρεψε πίσω στο σπίτι της, στις Ηνωμένες Πολιτείες και μπήκε στην ρουτίνα της.

Βέβαια, μέσα σε όλες τις απαιτήσεις δεν ξεχνά ποτέ την υγιεινή ζωή, σωστή διατροφή και γυμναστική. Η Καλομοίρα προσπαθεί να μαγειρεύει πάντα σωστά και έτσι έχει μάθει στην οικογένειά της να τρώει ενώ προσέχει και το σώμα της και το πρόσωπό της με διάφορα beauty tips. Το σημαντικότερο όμως είναι το επιδιώκει μέσα σε αυτή την “τρέλα” να βρίσκει κάποιες στιγμές χαλάρωσης.

Συχνά απολαμβάνει βόλτες με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη απλά οδηγώντας στους δρόμους της πόλης και περνώντας χρόνο οι δυό τους. Μία ακόμα όμορφη στιγμή μέσα στη μέαρ της είναι τα παιχνίδια με τα παιδιά της. Μπορεί η κόρη της να έχει κλέψει την περισσότερη προσοχή γιατί είναι η μικρή της οικογένειας αλλά η ευτυχισμένη μαμά πάντα περνά χρόνο και με τα δίδυμα.

Ο Νίκος και ο Δημήτρης είναι άλλωστε μεγάλη αδυναμία της και αυτό φαίνεται και στην πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στα social media της.

Read More

And More