Καλομοίρα: “Μετά τα παιδιά θέλω να νιώσω σέξι”

Η Καλομοίρα τραγουδάει καλαματιανό στη Νέα Υόρκη, αρνήθηκε ρόλο που έπαιξε στο θέατρο η Ζέτα Μακρυπούλια, χόρτασε την δημοσιότητα στην Ελλάδα που δεν την πειράζει να ζει ως full time μητέρα τριών παιδιών στην Αμερική και θεωρεί τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη τον ήρωά της. Επέστρεψε όμως για να αναλάβει έναν ρόλο πρόκληση στο Rising Star. Βέβαια, στα 32 της ο πιο σημαντικός ρόλος παραμένει αυτός της μητέρας. Παρόλα αυτά δεν ξεχνά και τη θηλυκή της πλευρά. Θέλει να είναι και σέξι, όπως εξομολογείται στο Thema People και την Ζωή Δημητρίου.

Σχολιάζουν πολύ συχνά τα ελληνικά μου, δεν θέλω να μου κόψουν τον ενθουσιασμό. Μελετάω και μιλάω καλύτερα τη γλώσσα σε σχέση με το παρελθόν. Έχω βελτιωθεί. Και σχόλια για τη φωνή μου διαβάζω. Καλά, αυτά κι αν τα έχω ακούσει χιλιάδες φορές. Κοίτα, δεν είναι εύκολο να τα ακούς. Φυσικά όταν ήμουν 19 χρονών είχα δυσκολευτεί υπερβολικά να δεχτώ σχόλια χωρίς να αφήνω να με επηρεάζουν. Έκλεινα την τηλεόραση και με πείραζε πολύ. Είχα πείσει τον εαυτό μου ότι ο κόσμος δεν πιστεύει στη φωνή μου. Δώδεκα χρόνια μετά, μπορώ να δηλώσω υπερήφανη για τη φωνή μου”, λέει η Καλομοίρα.


Και συνεχίζει: “Δούλεψα. Δούλεψα σκληρά. Δεν κάθομαι και χαμογελάω απλά. Δουλεύω ασταμάτητα. Πήγα στη Eurovision έχοντας δουλέψει σκληρά. Αυτή τη φωνή έχω και πάνω σε αυτή τη φωνή θα δουλέψω και θα βελτιωθώ. Υπάρχουν φωνάρες εκεί έξω, τεράστιες φωνές που όμως δεν δουλεύουν όσο εγώ. Ειλικρινά, όμως, δεν με εκνευρίζουν ούτε τα σχόλια για τα ελληνικά μου ούτε τα σχόλια για τη φωνή μου. Εκείνο που με εκνευρίζει είναι όταν λένε “κουβάλησε όλη την οικογένειά της μετά από τόσα χρόνια για να δουλέψει εδώ”. Δική μου επιλογή ήταν να φύγω γιατί ένιωθα ότι θέλω να κοιτάξω τη ζωή μου. Να φτιάξω τη ζωή μου. Ήθελα να κάνω οικογένεια, να κοιτάξω τον άντρα μου και τα παιδιά μου.”

Πώς κράτησε τις ισορροπίες στην ιδιωτική και τη δημόσια εικόνα της; “Δεν είναι του χαρακτήρα μου γενικά τα σκάνδαλα. Δεν θα πουλήσω την ψυχή μου στον διάβολο για να κάνω καριέρα. Είμαι ο εαυτός μου. Δεν παίρνω ναρκωτικά, δεν πίνω, δεν θέλω να δημοσιοποιώ όλες μου τις ιδιωτικές στιγμές. Κρατάω κάποια πράγματα για μένα. Ούτε θα δοκίμαζα να περάσω μια εικόνα σέξι και προκλητική για να ιντριγκάρω το κοινό. Τώρα που έγινα 32 μπορεί και να υποστηρίξω κάτι πιο σέξι, το νιώθω να το κάνω. Τότε θυμάμαι μου έλεγαν να φορέσω κάτι πιο σέξι και δεν μπορούσα. Δεν μετανιώνω τίποτα. Ούτε τα λάθη μου. Ποιος άνθρωπος δεν κάνει λάθη στα 19; Το μόνο που ίσως μετάνιωσα είναι που αρνήθηκα ρόλο στο θέατρο. Ήρθε μια σωστή πρόταση για τον ρόλο που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια στην παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους”. Ίσως έπρεπε να είχα πει ναι.”

Η Καλομοίρα είπε κι άλλα πράγματα που ίσως δεν ξέραμε. Πήγαινε σε ψυχολόγο γιατί πάθαινε κρίσεις πανικού. Διαβάζει βιβλία self help αλλά και βιβλία για το μεγάλωμα των παιδιών της που έρχονται σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους που την συμβουλεύουν η μαμά και η πεθερά της.

Ακόμα, αποκάλυψε πως η κόρη της θα έχει νονό τον Δημήτρη Γιαννέτο και θα πάρει το όνομα Αναστασία Καλομοίρα. Το πρώτο από τη γιαγιά του Γιώργου και το δεύτερο από τη δική της. Φυσικά, τρελαίνεται να την ντύνει με κοριτσίστικα ρούχα και πιστεύει στο μέλλον θα γίνουν κολλητές.


Νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια ως γυναίκα μετά τη γέννηση των παιδιών της; “Μετά τα παιδιά θέλεις να νιώσεις σέξι. Σε έχει δει ο άντρας σου με παραπάνω κιλά. Ποτέ δεν τρόμαξα με τα κιλά. Όταν βάζω έναν στόχο τον πετυχαίνω”, υπογραμμίζει.

Read More

And More