Καλομοίρα: To παρασκήνιο της πρότασης για το Rising Star

Μπορεί τα δίδυμα της Καλομοίρας να μην έχουν ακόμα κλείσει τα τέσσερα (θα κάνουν για πρώτη φορά γενέθλια στην Ελλάδα φέτος, στις 14 Δεκέμβρη) και η «μπέμπα» (όπως την αποκαλεί τρυφερά η μαμά της) να είναι μόλις 4 μηνών, αλλά η πρόκληση να βρεθεί στην ομάδα του Rising Star, του talent show του ΑΝΤ1 που κάνει πρεμιέρα το Δεκέμβριο, ήταν συναρπαστική και το ζευγάρι, σε όλα δεμένο σαν γροθιά, πήρε τη μεγάλη απόφαση.

«Καθώς τα παιδιά μας δεν πηγαίνουν ακόμα σε κανονικό σχολείο δεν ήταν πολύ δύσκολο να το αποφασίσουμε. Δεν τα σταματάμε από τα μαθήματά τους, δεν έχουν ακόμα αποκτήσει συμμαθητές και κολλητούς, ώστε να τους λείψουν. Θεωρώ, λοιπόν, πως είναι μια υπέροχη ευκαιρία να ζήσουν για λίγο στην Ελλάδα, να πάνε σε ένα ελληνικό σχολείο και να βιώσουν την ελληνική κουλτούρα στην καθημερινότητά της. Δεν υπάρχει τίποτα που να με κάνει πιο περήφανη από το να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν αγαπώντας την Ελλάδα, όπως την αγαπάμε ο Γιώργος και εγώ. Τα αγόρια είναι στην ιδανική ηλικία για κάτι τέτοιο!», λέει η Καλομοίρα στην Σόνια Καζόνι και το περιοδικό People.

Τα αγόρια της προς το παρόν πηγαίνουν στην πρωινή φύλαξη που διοργανώνει η Ελληνική εκκλησία της περιοχής, η Αγία Αικατερίνη. «Μου αρέσει πολύ αυτό γιατί μαθαίνουν ελληνικά και έχουν κάνει φιλίες και με παιδάκια από την Ελληνική κοινότητα. Εν όψει της μετακόμισης αναζητώ ένα σχολείο στην Αθήνα για να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες και είμαι πολύ ενθουσιασμένη με την προοπτική. Και τα αγόρια επίσης ανυπομονούν να ξεκινήσουν».

Για τον Γιώργο το διάστημα που θα μείνουν στην Ελλάδα θα είναι απαιτητικό, καθώς θα πρέπει να πηγαινοέρχεται συχνά μεταξύ Αθήνας και Ουάσινγκτον, ωστόσο θα έχει τη δυνατότητα να επιβλέπει και εξ’ αποστάσεως τις επιχειρήσεις του όταν βρίσκεται στην Ελλάδα. Ήταν μια απόφαση που ζύγισαν πολύ πριν πάρουν, όμως η Καλομοίρα παραδέχεται πως η αναπάντεχη πρόταση για το Rising Star της έκανε το κλικ από την πρώτη στιγμή. «Ενθουσιάστηκα με την ομάδα με την οποία θα δουλεύουμε μαζί, αλλά και με το ίδιο το σόου που είναι μια μεγάλη παραγωγή και ένα θέαμα φρέσκο και ξεχωριστό για την Ελληνική τηλεόραση. Η καριέρα μου ξεκίνησε από τον ΑΝΤ1 και πάντα νιώθω ευγνωμοσύνη απέναντι στους ιθύνοντες του σταθμού. Τους ευχαριστώ που σκέφτηκαν να είμαι μέρος ενός τόσο συναρπαστικού νέου πρότζεκτ», εξηγεί, ενώ περιγράφει το τηλεφώνημα που δέχτηκε πριν από μερικούς μήνες. «Η Κατερίνα Παπαμερή ήταν εκείνη που επικοινώνησε πρώτα μαζί μου, ρωτώντας αν θα με ενδιέφερε ο συγκεκριμένος ρόλος στο Rising Star. Γνώριζα το σόου, φυσικά, καθώς είναι μεγάλη επιτυχία και στις ΗΠΑ».

Δεν είναι η πρώτη πρόταση που δέχεται για την τηλεόραση από τότε που επέστρεψε μόνιμα στις ΗΠΑ, όμως τονίζει πως «είναι σίγουρα η πρόταση που, από την πρώτη στιγμή, με έκανε να νιώσω πως θέλω να το κάνω. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά πάντα έχω μια διαίσθηση που με ωθεί να παίρνω αποφάσεις. Από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα για το Rising Star ένιωσα πως είναι το σωστό βήμα για μένα. Επίσης, ξέρω πως ο ΑΝΤ1 διοργανώνει πάντα εξαιρετικές παραγωγές, οπότε είμαι βέβαιη για το αποτέλεσμα. Ξέρεις, μετά από τόσα χρόνια ο ΑΝΤ1 είναι για μένα σαν οικογένεια, καθώς έχω υπέροχες σχέσεις τόσο με το κανάλι όσο και με τη Heaven που υπήρξε για πολλά χρόνια η δισκογραφική μου».

Δουλεύοντας με μια dream team

Σπουδαίο ρόλο, φυσικά για την επιστροφή της στα τηλεοπτικά δρώμενα, παίζει και η dream team με την οποία θα συνεργαστεί «Δεν το βλέπω ακριβώς σαν επιστροφή, αλλά σαν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Είναι συναρπαστικό ταξίδι που έχω περιέργεια να δω που θα με οδηγήσει. Ξέρεις, είναι τιμή για μένα να είμαι μέρος αυτής της καταπληκτικής ομάδας. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας από τους πιο κουλ ανθρώπους στη σόου μπιζ και ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και, φυσικά, λατρεύω και τους υπέροχους κριτές μας. Τη Δέσποινα (Βανδή), τον Αντώνη (Ρέμο), τον Κώστα (Μακεδόνα) και τον Χρήστο (Μάστορα). Είναι όλοι τους πραγματικά ξεχωριστοί και ως καλλιτέχνες και ως άνθρωποι».

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More