Kate Hudson: Με διάφανο μαύρο φόρεμα και δερμάτινα γάντια για φωτογράφιση περιοδικού!

Είναι μια από τις πιο συμπαθητικές ηθοποιούς του Hollywood αλλά αν η ίδια το θελήσει μπορεί να γίνει και πολύ, πολύ sexy! Ο λόγος για την Kate Hudson η οποία φωτογραφήθηκε για το αμερικάνικο Allure με μαύρα διαφανή φορέματα και δερμάτινα γάντια!

Η όμορφη αλλά και sexy ηθοποιός έδωσε συμβουλές για το πώς να διατηρήσει κανείς μια όμορφη σιλουέτα, ενώ παράλληλα δεν δίστασε να μιλήσει και για την λήξη της σχέσης της με τον frontman του συγκροτήματος Muse, Matt Bellamy.

/

“Είναι θέμα χημείας εγκεφάλου! Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι για να διατηρήσεις ένα όμορφο σώμα θα πρέπει να κάνεις καθημερινά δύο ώρες γυμναστική! Αυτό είναι λάθος! Με 20 λεπτά κάθε μέρα μπορείς να δεις τεράστια διαφορά στο σώμα σου. Εγώ φροντίζω να κάνω πάντα πράγματα με τα παιδιά και αυτό βοηθάει”, είπε η Kate Hudson μιλώντας για το σώμα της και τις δικές της fitness συνήθειες.

/

Μιλώντας για τον πρόσφατο χωρισμό με τον πατέρα του δεύτερου παιδιού της, η ίδια είπε: “Ο χωρισμός είναι κάτι πολύ επώδυνο και μπορείς να διαλέξεις είτε να το κουβαλάς πάντα μαζί σου είτε να αλλάξεις πλαίσιο. Αν εγώ και ο Matt είχαμε μια τέλεια σχέση θα είμασταν ακόμη μαζί αλλά διαλέξαμε να τελειώσει γιατί βλέπαμε με διαφορετικό μάτι τη ζωή!”.

/

Πάντως, σήμερα η Kate Hudson δείχνει ιδιαίτερα λαμπερή και όμορφη ενώ βγαίνει με τον τραγουδιστή Nick Jonas.