Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά… αν ήταν μακιγιαρισμένη στις σέξι φωτογραφίες με μαγιό στην παραλία!

Οι σέξι φωτογραφίες με το εντυπωσιακό μαγιό της Κατερίνας Καινούργιου, έκαναν αίσθηση και προκάλεσαν σχόλια στις εκπομπές. Πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για μαλλιά κομμωτηρίου και για έντονο μακιγιάζ που δεν ταιριάζουν με την … παραλία..

Η παρουσιάστρια έδωσε την απάντησή της μέσω του διευθυντή του ΟΚ! που δημοσίευσε τις φωτογραφίες αλλά και και καλό της φίλο, Νίκο Γεωργιάδη.

Ο Νίκος Γερωργιάδης, μέσα από το blog του στο enter tv, έγραψε : “Είχε μακιγιάζ τελικά η παρουσιάστρια στην πλαζ; “Όχι”, ήταν η απάντησή της, όταν της μετέφερα λίγο νωρίτερα τις απορίες των συναδέλφων της- με την Κατερίνα έχουμε μία στενή σχέση, δεν είναι κάτι άγνωστο αυτό” και συνέχισε ” Καλοχτενισμένη είναι πάντα- ακόμα και στις διακοπές φροντίζει να μη βρέχει τα μαλλιά της, το έχει πει άλλωστε και η ίδια. Όσο λοιπόν για το μακιγιάζ, αφού τόσο απασχόλησε τις εκπομπές, η ίδια λέει ότι φορούσε μόνο lip balm και κρέμα ημέρας με ελαφρύ χρώμα και υψηλό δείκτη προστασίας που μπορείς να βρεις μόνο στα φαρμακεία”

Ό Νίκος Γεωργιάδης έκαν λόγο και για την εκπομπή της Κατερίνας. Όπως φαίνεται η εκπομπή παίρνει παράταση και θα συνεχιστεί μέχρι τέλος Μαΐου


Read More

And More