Κατερίνα Καινούργιoυ: Η εμμονή της με το μαύρο και η “κόντρα” που προέκυψε από την εκπομπή [pics]

H Κατερίνα Καινούργιου απολμαβάνει τις εξόδους της και επιλέγει πάντα να κάνει προσεγμένες εμφανίσεις. Στις τελευταίες εξόδους τις την είδαμε να φοράει total black σύνολο.

To TLIFE τη συνάντησε πρόσφατα να απολαμβάνει τη βόλτα της στα μαγαζιά μεγάλου εμπορικού των βορείων προαστίων αλλά και σε γνωστό εστιατόριο στη Γλυφάδα όπου γευμάτισε με φίλους.

Την ίδια ώρα, η παρουσιάστρια του Epsilon ήρθε αντιμέτωπη με μία “κόντα”. Μετά την κόντρα με την Ανθή Βούλγαρη από την εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, αλλά και τα όσα ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής, ο Χρήστος Χωμενίδης έδωσε την απάντηση του μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Ο γνωστός συγγραφέας μιλώντας για την οικοδέσποινα της εκπομπής Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε χαρακτηριστικά: “Και βγήκε σήμερα σε ένα πρωινάδικο και έβριζε εμένα -που μένω πάντα στην Κυψέλη, που βιοπορίζομαι από τα γραπτά μου- μια τηλεπαρουσιάστρια, κάτοικος κατά δήλωσιν της Κηφισιάς, υπέρλαμπρη μες στη ροή της εκπομπής της. Χαίρε, αγία ελαφρότης! Χαίρε εύκολο μελόδραμα!”

Δες φωτογραφίες από τις εξόδους της!

Read More

And More