Κατερίνα Καινούργιου: Η σέξι εμφάνιση σε βραδινή έξοδο και όσα κάνει πριν βγει στην παραλία

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι στα καλύτερά της. Αν και τα δεδομένα στην προσωπική της ζωή έχουν αλλάξει, όπως λέει η ίδια, οι αλλαγές είναι μόνο για καλό. Το TLIFE τη συνάντησε σε μια από τις πρόσφατες εξόδους της στη Γλυφάδα που έκλεψε τις εντυπώσεις με το total black και sexy look της.

Λίγο πριν κλείσει τα 31 της χρόνια την Πρωτομαγιά, ανήμερα το Πάσχα, η παρουσιάστρια του Alpha μοιράστηκε τα αγαπημένα της tips μόδας και ομορφιάς με το περιοδικό People και τη Σόνια Καζόνι.

“Μου αρέσει να ενημερώνομαι για τα trends των διεθνών οίκων, αν και στην προσωπική μου ζωή πάντα επιλέγω τα ρούχα που με κολακεύουν και αναδεικνύουν το προσωπικό μου στiλ. Δεν θα επιλέξω ποτέ ένα κομμάτι απλώς επειδή είναι τάση αν δεν μου πηγαίνει”, εξηγεί.

“Για μένα το μάξι φόρεμα, από ένα ωραίο ύφασμα που πέφτει όμορφα πάνω στο σώμα, είναι ένα κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που προσδίδει θηλυκότητα και γίνεται σύμμαχος στιλ, αφού κολακεύει πολλούς σωματότυπους και γυναίκες κάθε ηλικίας. Κάποια κομμάτια της συλλογής μου που βλέπω σε 20χρονες κοπέλες και είναι κούκλες τα έχουν λατρέψει και οι φίλες της μαμάς μου!” λέει η Κατερίνα.

Ακολουθεί κάποιο διατροφικό πρόγραμμα για να νιώθει καλύτερα με το σώμα της μέσα στις πιο αποκαλυπτικές καλοκαιρινές δημιουργίες αλλά και το μπικίνι της; “Πάντα πίνω πολύ νερό και τελευταία φτιάχνω πολλούς αποτοξινωτικούς χυμούς τόσο με φρούτα όσο και με λαχανικά. Ένας χυμός που δοκίμασα και προτείνω είναι με καρότο, πράσινο μήλο, φρέσκο τζίντζερ και λεμόνι ή λάιμ”.

Παράλληλα, προσπαθεί αυτή την εποχή να αποκλείει από τη διατροφή της το λευκό αλεύρι, τη ζάχαρη και τα τηγανητά, ενώ από γλυκά –καθώς τα αγαπά πολύ– επιτρέπει στον εαυτό της μόνο παγωτό και μαύρη σοκολάτα.

Read More

And More