Κατερίνα Καινούργιου: Μας δίνει μαθήματα στιλ και αυτοπεποίθησης [pic]

Η Kατερίνα Καινούργιου είναι από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της εγχώριας showbiz. Δεν είναι μόνο οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις που απαιτούν μια προσεγμένη εμφάνιση αλλά και το προσωπικό της στιλ. Η παρουσιάστρια του Epsilon επιλέγει για κάθε της outfit ξεχωριστά και μοδάτα κομμάτια. Άλλωστε και η ίδια ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο της μόδας αφού λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων.

Η οικοδέσποινα του “Φτιάξε καφέ να στα πω” έχει μεγάλη αδυναμία και στο shopping και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει να κάνει τις αγορές της σε κάποιο εμπορικό κέντρο της Αθήνας. Την αγάπη της αυτή για τα ρούχα την μοιράζεται και με τους διαδικτυακούς της φίλους η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε καθημερινή βάση μοιράζεται στιλιστικά μυστικά μαζί με το look που φοράει στην εκπομπή. Αυτή τη φορά πρότεινε στις διαδικτυακές της φίλες ένα κομψό αλλά και πιο αυστηρό look. “Κοστούμι για όλες τις ώρες κορίτσια μου”, έγραψε η Κατερίνα στη λεζάντα της φωτογραφίας δίνοντας μαθήματα στιλ και αυτοπεποίηθησης.

Μαζί με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανεβάζει σημειώνει και επιτυχημένα quotes που δείχνουν ότι η ίδια βρίσκεται σε πολύ όμορφη φάση. Παρόλο που από τη ζωή της λείπει ένας έρωτας, η Κατερίνα απολαμβάνει την επαγγελματική επιτυχία της και τις στιγμές που περνά με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Read More

And More