Κατερίνα Καραβάτου: «Έχω πάντα στο μυαλό μου εκείνους που ηθελημένα με έβλαψαν»

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι από τις παρουσιάστριες που ξεχωρίζουν στην τηλεόραση για τον άψογο και συγκροτημένο λόγο τους. Από εκείνες που δεν ξεχνούν τη δημοσιογραφική δεοντολογία και δεν θα καταφύγουν σε φθηνά τεχνάσματα και αδυσώπητο gossiping για να «πουλήσουν». Κι όμως, αυτή η τίμια στάση της όλα αυτά τα χρόνια καριέρας όχι μόνο δεν της έχει στοιχίσει, αλλά αποδεικνύει περίτρανα ότι μπορείς να κάνεις ψυχαγωγική εκπομπή με επίπεδο, άποψη και πάνω από όλα με ποιότητα. Λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Star, ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού Celebrity και μιλάει για όλα.

Τελικά ήταν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης η πραγματική αιτία του διαζυγίου σας με το Έψιλον;
Η πραγματική αιτία του διαζυγίου μας με το Έψιλον είναι πλέον μια υπόθεση που βρίσκεται στα δικαστήρια και γι’
αυτό δεν μπορώ να πω περισσότερα. Μπορώ να σου πω όμως ότι μου έχει κοστίσει πολύ.

Δεχτήκατε (σ.σ με τον Κρατερό Κατσούλη) και προτάσεις για τηλεόραση ξεχωριστά ο ένας από τον άλλο;
Θα το σκεφτόσουν αν είχες μια εξαιρετική πρόταση για εκπομπή, που όμως θα έπρεπε να την παρουσιάσεις μόνη σου;
Φυσικά έχουμε δεχτεί διαφορετικών ειδών προτάσεις. Και έχουμε πει από την αρχή ότι κάθε φορά θα συζητάμε για το τι είναι το καλύτερο, χωρίς να υπάρχει δέσμευση να είμαστε υποχρεωτικά μαζί. Εννοείται πως, για παράδειγμα, ο Κρατερός έχει προτάσεις για σίριαλ. Είναι ένας καταπληκτικός και πολύ αγαπητός ηθοποιός, οπότε σίγουρα αυτό κάποια στιγμή θα συμβεί. Τώρα είμαστε και πάλι μαζί γιατί η πρόταση του Star ήταν τέτοια που δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε. Μας έδειξαν από την αρχή πόσο σοβαρά σκέφτονται τη συγκεκριμένη ζώνη και πόσο αποφασισμένοι είναι για τη σωστή υλοποίησή της.

Έχουν υπάρξει φορές που μπορεί να είστε τσακωμένοι με τον Κρατερό backstage, αλλά οn camera να δείχνετε μια χαρά;
Δεν έχουμε βγει ποτέ τσακωμένοι, γιατί αν έχουμε μαλώσει για κάτι, το έχουμε λύσει πριν βγούμε στον αέρα. Αυτή είναι η πραγματικότητα μέχρι τώρα. Αν φέτος δεν το προλάβουμε, θα μας δείτε όπως είμαστε κανονικά, όπως θα αντιδρούσαμε τσακωμένοι μπροστά σε κόσμο. Δεν ξέρω, μπορεί να λύσουμε την παρεξήγηση στον αέρα, όμως δεν μπορούμε να μένουμε μαλωμένοι για πολλή ώρα.

Είναι ένα είδος εξάρτησης η τηλεόραση; Υπάρχει, δηλαδή, ένα υγιές σαράκι που κατατρώει τα μέσα όποιου
δουλεύει μπροστά από τις κάμερες και νιώθει έξω από τα νερά του δίχως αυτήν;

Έτσι είναι. Αυτό είναι το job description. Έχει πολλά και πολύ ωραία πράγματα αυτή η δουλειά, απλώς δεν είναι
για πάντα. Κι αυτό είναι ωραίο να το ξέρεις ή τουλάχιστον έτσι θέλω να το βλέπω εγώ.

Ποιοι άνθρωποι σε έκαναν αυτό που είσαι σήμερα;
Πάνω απ’ όλους, οι γονείς μου. Όμως, έχω πάντα στο μυαλό μου όλους εκείνους που με ευεργέτησαν, αλλά και εκείνους που ηθελημένα με έβλαψαν. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να τσεκάρεις τη διαχρονικότητά τους στο πέρασμα των ετών. Ευχαριστώ καθημερινά τους πρώτους και προσέχω πάντα τους δεύτερους. Καραδοκούν!

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More