Κατερίνα Λάσπα: Με απίστευτο κορμί στα 43 της! Φωτογραφίες

Είναι από τις γυναίκες που σίγουρα θα χαζέψεις το κορμί τους στην παραλία. Η Κατερίνα Λάσπα διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz. Από μικρή άλλωστε έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό και δεν κρύβει την αφοσίωσή της στην γυμναστική.

Δεν μας κάνει εντύπωση που με κάθε τις εμφάνιση στις παραλίες της Μυκόνου, στο νησί που περνάει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της, κάνει τη θερμοκρασία να ανέβει κι άλλο και φυσικά τον ανδρικό πληθυσμό να μην ξεκολλάει το βλέμμα του. Το TLIFE την απαθανάτισε σε μία από τις πρόσφατες εξορμήσεις της στη θάλασσα.

Τι κάνει όμως η Κατερίνα και έχει στα 40+ αυτό το απίστευτο κορμί; Ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής.

Κάνει σε καθημερινή βάση προπόνηση και βαράκια. Η γυμναστική για εκείνη είναι και ένας τρόπος να διώχνει τις αρνητικές σκέψεις! Βέβαια, τώρα που είναι καλοκαίρι επικεντρώνεται στο κολύμπι που είναι ένα από τα αγαπημένα της σπορ.

Όσον αφορά τη διατροφή της, φροντίζει το μεσημεριανό της να περιέχει σίγουρα πρωτεΐνες και υδατάνθρακες.

Βέβαια, έχει κι εκείνη την αδυναμία της στα γλυκά και ειδικά στο γαλακτομπούρεκο αλλά προσέχει στην ποσότητα και τη συχνότητα. Και στις διακοπές σαφώς είναι πιο χαλαρή και τρώει και παγωτά και βάφλες αλλά φροντίζει να έχει ένα μέτρο σε όλα!

Read More

And More