Κατερίνα Παπουτσάκη: Η ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο λόγος είναι επαγγελματικός αφού στο νησί της Αφροδίτης γίνονται τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha στην οποία πρωταγωνιστεί. Πρόκειται για το “Παραμύθι αλλιώς” που κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαίου και αναμένεται να… μας μαγέψει! Η αγαπημένη ηθοποιός περνά μεγάλα διαστήματα στο μακριά από τον σύζυγο της, Παναγιώτη Πιλαφά και τον γιο τους Μάξιμο.

Η οικογένεια ενώθηκε για τις διακοπές του Πάσχα αφού τις πέρασαν όλοι μαζί στην Κέρκυρα και λίγες μέρες μετά η Κατερίνα Παπουτσάκη έφυγε ξανά για Κύπρο. Μοιράστηκε μάλιστα ένα βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς μέσα από το instagram της.

Μια φορά κι έναν καιρό, σ’ ένα φανταστικό βασίλειο, με ευγενείς, χωρικούς, ιππότες, μάγους, καλούς και κακούς, ζούσε ένας βασιλιάς αγαπητός στον λαό, που εκδιώχτηκε με δόλιο τρόπο από τον θρόνο του… Η πράξη αυτή, άραγε, θα μείνει ατιμώρητη; Και κάπως έτσι, το παραμύθι αρχίζει… Ένα παραμύθι από μια μακρινή εποχή, με απρόοπτα και κωμικές καταστάσεις.

Στο βασίλειό, λοιπόν, κάπου στον Μεσαίωνα, η πανούργα βασίλισσα (Λένια Σορόκου) καταφέρνει να κατακτήσει τον θρόνο και να χρίσει βασιλιά τον αδέξιο άντρα της (Γιάννης Μποσταντζόγλου), εξορίζοντας από το αξίωμα τον νόμιμο δικαιούχο. Μαζί με αυτόν, φυσικά, και όλους τους υποστηρικτές του.

Παράλληλα, ένας άγνωστος άνδρας (Νίκος Κουρής) δραπετεύει από μια κοντινή χώρα και καταλήγει στις ακτές του βασιλείου. Εκεί, συναντά τρεις απογόνους των ιπποτών τού «καλού» βασιλιά (Λώρης Λοϊζίδης, Μάριος Δημητρίου, Φώτης Γεωργίδης), οι οποίοι κρύβονται στο χωριό περιμένοντας και μεθοδεύοντας τη ρήξη του καθεστώτος.

Ποιος είναι, όμως, στ’ αλήθεια αυτός ο άνδρας και τι προσπαθεί να πετύχει; Και ακόμα, τι θα συμβεί όταν η καρδιά του χτυπήσει για τη νεαρή πριγκίπισσα (Κατερίνα Παπουτσάκη); Πώς θα ξεφύγουν από τα νύχια της πανούργας, μεγάλης αδελφής της (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου);

Μυστήριο, έρωτας, πάθος, ίντριγκα αλλά και πολύ γέλιο, έρχονται στη νέα «μεσαιωνική» κωμωδία του Alpha.

Read More

And More