Κάτια Ζυγούλη: Δημόσια εμφάνιση λίγες μέρες πριν το γάμο! Έκλεψε τις εντυπώσεις ντυμένη στα λευκά [pics]

Η αντίστροφή μέτρηση για τον γάμο της δεκαετίας έχει ήδη ξεκινήσει. Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 3 Ιουλίου και όλα είναι σχεδόν έτοιμα για αυτή τη μεγάλη οικογενειακή γιορτή. “Την ημέρα του γάμου μας την ονειρεύομαι σαν μια γιορτή με όλη την οικογένεια και τους φίλους μας. Ομολογώ ότι ο Σάκης ήταν πιο επίμονος στο θέμα του γάμου και εκείνος είχε την ιδέα να γίνει την ημέρα των γενεθλίων μου”, δήλωσε η μέλλουσα νύφη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις λεπτομέρειες του γάμου του Σάκη και της Κάτιας

Πριν από την μεγάλη οικογενειακή γιορτή και το δικό της πάρτι, αυτό του γάμου της, η Κάτια Ζυγούλη έκλεψε τις εντυπώσεις σε ένα άλλο. Βρέθηκε καλεσμένη, το βράδυ της Τρίτης, στο ετήσιο πάρτι του περιοδικού OK! και επέλεξε ένα καλοκαιρινό και κομψό look. Ντυμένη στα λευκά και με το λαμπερό χαμόγελο, που πάντα έχει, κέρδισε πάνω της τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας κατά την είσοδό της στο χώρο.

Η Κάτια κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις. Την βλέπουμε κυρίως σε event που έχουν να κάνουν με τη μόδα, σε θεατρικές παραστάσεις όπου συνοδεύεται από τον Σάκη Ρουβά ή σε βραδιές που θέλει να στηρίξει φίλους της. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, λείπει όμως από το μεγάλο πάρτι του περιοδικού.

“Πήγαμε κατευθείαν σε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Θα είναι υπέροχο”, δήλωσε η Κάτια για το νυφικό της ξεκαθαρίζοντας πως ο Σάκης δεν έχει ιδέα για το πως θα είναι. Η ίδια δεν έχει ακόμα άγχος και πιστεύει ότι εκείνη τη μέρα θα είναι πού συγκινημένη. Δεν παρέλειψε να αστειευτεί με το αν θα πατήσει το πόδι του γαμπρού ή αν θα τραγουδήσει για εκείνη στο γάμο τους.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More