Κάτια Ζυγούλη: Η συμμετοχή της σε έκθεση φωτογραφίας, η στήριξη του Σάκη και όσα είπε για το γάμο τους!

Την αγάπη της Κάτιας Ζυγούλη για τη φωτογραφία την έχουμε διαπιστώσει μέσα από τον επίσμο λογαριασμό της στο instagram. Από την πρώτη στιγμή μοιράστηκε μαζί μας κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες της καθημερινότητάς της. Στιγμές που απαθανάτισε η ίδια με τον φωτογραφικό της φακό και ξεδιπλώνουν την οπτική της στα πράγματα.

Μου αρέσει που υπάρχει αυτή η ευκαιρία να μοιραστείς πράγματα καθημερινά, με όποιον ενδιαφέρεται να τα δει”, είχε εκμυστηρευτεί η ίδια στο TLIFE.

Θετική έκπληξη μας προκάλεσε, λοιπόν, η συμμετοχή της στην έκθεση “Circle of Art” (δες εδώ λεπτομέρειες). Η Κάτια απαθανάτισε με την δική της αισθητική το τριάκτινο αστέρι γνωστής εταιρείας αυτοκινήτων. Μαζί με 7 ακόμα γνωστούς Έλληνας παρουσίασε το “έργο” της στο Ζάππειο.

Η Κάτια απόλαυσε ιδιαίτερα αυτή την εμπειρία την οποία χαρακτήρισε “δημιουργική” και “υπέροχη”. Φυσικά, στα εγκαίνια της έκθεσης είχε στο πλευρό και τον σύντροφό της, Σάκη Ρουβά. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ δε λείπει ποτέ από το πλευρό της σε σημαντικές στιγμές.

Τους τελευταίους μήνες έχουν κάνει οι δυο τους πολλές δημόσιες εμφανίσεις στις οποίες έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με το στιλ τους.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις περισσότερες φωτογραφίες


Απόλυτα κομψοί και ταιριαστοί ήταν και στο event της Παρασκευής. Ο Σάκης φορούσε κουστούμι Brooks Brothers και το σύνολο της Κάτιας ήταν Salvatore Ferragamo.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις λεπτομέρειες για το look τους


Βέβαια, το σημαντικότερο “έργο” και για τους δύο είναι τα παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρος και Αριάδνη. “Τα παιδιά είναι ένα έργο ζωής, που απαιτεί και αξίζει τον κόπο ν’ αφοσιωθείς”, δήλωσε η Κάτια στοςυ δημοσιογράφους που κάλυψαν τη βραδιά..

Δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει και σε ερωτήσεις σχετικά με τον πολυσυζητημένο γάμο τους και τις προτάσεις που έχει δεχθεί. Χαριτολογώντας, ανέφερε πως ο Σάκης θα συνεχίσει να της κάνει όσες προτάσεις γάμου αντέχει. “Έχουμε κάνει συμφωνία μεταξύ μας, δε χρειάζεται χαρτί”, εξήγησε στη συνέχεια.

Read More

And More