Κάτια Ζυγούλη: Τι κάνει ακριβώς μία εβδομάδα πριν από το γάμο της με τον Σάκη Ρουβά

Μονάχα μία εβδομάδα έμεινε πριν τη μεγάλη στιγμή για τη ζωή της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά αλλά και όλων των ανθρώπων που τους αγαπούν και παρακολουθούν την πορεία τους. Το ζευγάρι, την ερχόμενη Δευτέρα, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και έχει μία γλυκιά ανυπομονησία. Όλα είναι έτοιμα για αυτή την μεγάλη οικογενειακή γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην έπαυλη του κύριου Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, οι οποίοι θα είναι και οι κουμπάροι!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο του Σάκη και της Κάτιας

Τι κάνει όμως η μέλλουσα κυρία Ρουβά πριν από το γάμο της δεκαετίας; Απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές ξεγνοιασιάς. Η Κάτια δεν έχει κανένα άγχος μέχρι στιγμής για το μυστήριο και αφιερώνει το χρόνο της στα παιδιά της, στον Σάκη και στον εαυτό της. Άλλωστε οι περισσότερες προετοιμασίες έχουν γίνει και έχει γύρω της ανθρώπους που την βοηθούν.

Την καλοκαιρινή της διάθεση την διαπιστώσαμε και στην πρόσφατη εμφάνισή της στο πάρτι του περιοδικού ΟΚ! όπου έκλεψε τις εντυπώσεις. Δες εδώ! Την βλέπουμε όμως και μέσα από τα post της στο instagram. Η Κάτια Ζυγούλη μοιράστηκε μία φωτογραφία από τις βουτιές της στη θάλασσα. Φυσικά, οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν το καλλίγραμμο κορμί της. Μητέρα 4 παιδιών και όμως έχει καταφέρει να διατηρείται σε άψογη φόρμα!

Την ίδια ώρα, ο Σάκης Ρουβάς στέλνει μέσα από το instgram του θετική ενέργεια για το ξεκίνημα της εβδομάδας. Μιας εβδομάδας που θα επικρατεί ο πυρεττός των προετοιμασιών για μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του!

Read More

And More