Κάτια Ζυγούλη: Βίντεο από τη βόλτα της στο Μανχάταν

O Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έφυγαν για Νέα Υόρκη και ήδη έχουν ξεκινήσει τις βόλτες τους στην πρωτεύουσα του κόσμου. Το ζευγάρι απολαμβάνει ξεχωριστές στιγμές στην πόλη που όλοι θέλουν να βρεθούν. Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται την Αμερική αλλά σίγουρα αυτή τη φορά είναι διαφορετικά.

Ο λόγος του ταξιδιού είναι το 5ο Ετήσιο της Δείπνο (5th Annual Gala) που διοργανώνει η οργάνωση Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative, THI) και όπου ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης είναι επίσημος προσκεκλημένος. Ανάμεσα στην προετοιμασία όμως για αυτή τη σημαντική βραδιά -όπου ο Σάκης θα είναι ο οικοδεσπότης αλλά κι αυτός που θα κορυφώσει το καλλιτεχνικό σκέλος- χαίρονται τις ομορφιές της πόλης.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις περισσότερα για το Gala

Η Κάτια μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο instagram ένα βίντεο από τη βόλτα τους στο Μανχάταν σημειώνοντας πόσο ωραία νιώθει που επέστρεψε στα ίδια μέρη. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της ως μοντέλο είχε κάνει πάρα πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα της η Νέα Υόρκη. Φυσικά, είχε ζήσει μαζί με τον Σάκη Ρουβά όταν κι εκείνος έκανε κινηματογραφικά βήματα στις ΗΠΑ.

Η ίδια είχε μιλήσει στο TLIFE για το ενδεχόμενο να ζήσουν στο εξωτερικό. “Θα μου άρεσε αλλά θα μου έλειπε τρομερά η Ελλάδα. Το ζήσαμε αυτό. Το κάναμε, επί 3,5 χρόνια ήμασταν στην Αμερική αλλά μας έλειπε πάρα πολύ η Ελλάδα. Με κάθε ευκαιρία γυρνούσαμε πίσω μέχρι που προέκυψε το μωρό.”

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις ολόκληρη τη συνέντευξη της Κάτιας Ζυγούλη στο TLIFE

Read More

And More