Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά και η πρόβα νυφικού [pics]

H Κωνσταντίνα Κομμάτα ήρθε για να μείνει! Η όμορφη ξανθιά που βλέπουμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δεν έχει σταματήσει να απασχολεί την επικαιρότητα. Η νεαρή ηθοποιός, που γνωρίσαμε μέσα από τους Συμμαθητές στον ΑΝΤ1 και πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο video clip του Κωνσταντίνου Αργυρού, έγινε και πάλι επίκεντρο γιατί φέρεται να είναι το νέο κορίτσι του Γιώργου Σαμαρά.

Η σχέση του ζευγαριού είναι στις αρχές της, ενώ ανήμερα των Φώτων, οι δυο τους γευμάτισαν με φιλικό ζευγάρι σε γνωστό bar restaurant. Πρόσφατα, τους είδαμε να συμμετέχουν και σε ένα ξεχωριστό Mannequin Challenge όπου, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, έγινε και η αρχική γνωρίμια.

Οι δυο τους πάντως προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μείνει η προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κι όσο τα δημοσιεύματα πληθαίνουν η Κωνσταντίνα Κομμάτα, συνεχίζει να έχει το επίκεντρό της τη δουλειά της και να κάνει ξεχωριστά project.

Ένα από αυτά ήταν και η πασαρέλα που έκανε με νυφικό για το Bridal Expo. Η Κωνσταντίνα ντύθηκε νύφη για το fashion show του σχεδιαστή Stylianos.

Η επίδεξη είχε μάλιστα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού είδαμε την όμορφη ηθοποιό να περπατά με ένα παρανυφάκι που κρατά ένα αστέρι του Make A Wish.

Read More

And More