Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Eντατική προπόνηση για τις εμφανίσεις της στην παραλία [pics]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι από τις γυναίκες που επενδύουν στην εμφάνισή τους και της αρέσει να είναι πάντα προσεγμένη. Ακόμα κι όταν δεν πρόκειται για κάποια κοσμική εμφάνιση που θα επιλέξει εντυπωσιακά φορέματα και παπούτσια και αξεσουάρ γνωστών brand, η οικοδέσποινα του “Σπίτι μου σπιτάκι μου” θέλει να ξεχωρίζει. Ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει πολλές φορές σε καθημερινές τις εξορμήσεις όπου την βλέπουμε να έχει συνδυάσει τα κομμάτια που φοράει άψογα.

Εκτός από τις επιλογές που κάνει στα σύνολα όμως η παρουσιάστρια του Alpha φροντίζει να διατηρεί και το κορμί της σε άψογη γραμμή. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προπονείται όλο το χρόνο επιλέγοντας διάφορους τρόπους εκγύμνασης. Τώρα που έχει μπει όμως το καλοκαίρι και πριν φύγει για κάποιο όμορφο νησί κάνει ακόμα πιο εντατικά γυμναστική.

Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει τη βοήθεια του personal trainer της και ο φωτογραφικός φακός τους έχει “τσακώσει” αρκετές φορές σε κάποια προπόνησή τους. Το TLIFE τους συνάντησε σε μία από της πρόσφατες σε γήπεδο της Γλυφάδας.

Δες φωτογραφίες!

Read More

And More