Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα και η νέα έξοδος με τον σύντροφό της!

Σε λίγες μέρες θα κάνει πρεμιέρα επιστρέφοντας στο πρωινό του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου”. ΟΙ οικοδέσποινα της εκπομπής του Alpha ήδη έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες μαζί με τους συνεργάτες της. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είναι στα καλύτερά της και φαίνεται, μιας και τα προσωπικά της πάνε πολύ καλά αυτήν την περίοδο.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, παρά το δύσκολο τηλεοπτικό τοπίο, παραμένει αισιόδοξη και είναι έτοιμη για την πρώτη εκπομπή της σεζόν που θα είναι το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, έχοντας στο πλευρό της, τους: Παύλο Σταματόπουλο, Σάββα Πούμπουρα, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Νάνσυ Παραδεισανού.


Παράλληλα όμως με τις εντατικές πρόβες και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις η Κωνσταντίνα φροντίζει να απολαμβάνει και την προσωπική της ζωή. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να διασκεδάζει με τον σύντροφό της Γιώργο Κοτσοβό σε συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο στο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli.

Στο Πόρτο Χέλι δραστηριοποείται επαγγεματικά ο σύντροφος της παρουσιάστριας και έχουν περάσει εκεί πολλές ξέγνοιαστές καλοκαιρινές στιγμές. Η Κωνσταντίνα συνεχίζει όμως τα νυχτοπερπατήματά της και στην Αθήνα αφού της αρέσει να διασκεδάζει στα στέκια της πόλης. Αυτή τη φορά βρέθηκε στο Fantasia όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Read More

And More