Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Χωρίς ρετούς στην παραλία! Φωτογραφίες

Στη Μύκονο ταξίδεψε για να περάσει ένα μέρος των διακοπών της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και φαίνεται! Η παρουσιάστρια του Alpha ολοκλήρωσε το καλοκαίρι της απλαμβάνοντας την παρέα των φίλων της και γεμίζοντας τη μέρα της με μπάνια και βραδινές βόλτες.

To TLIFE τη συνάντησε σε μία από τις εξορμήσεις της στην παραλία. Η Κωνσταντίνα έκανε τις βουτιές της στο Καλό Λιβάδι και ο φωτογραφικός μας φακός την απαθανάτησε με το σέξι ολόσωμο μαγιό της.

Λίγες μέρες νωρίτερα βρέθηκε στα Χανιά όπου και γέμισε τις μπαταρίες της έχοντας δίπλα της αγαπημένα πρόσωπα, ενώ πέρασε και κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς στο Πόρτο Χέλι. Από αυτό το καλοκαίρι, που είναι ένα από τα πιο όμορφα της ζωής της, δεν λείπει ο αγαπημένος της Γιώργος Κοτσοβός με τον οποίο η οικοδέσποινα του “Σπιτι μου σπιτάκι μου” είναι full ερωτευμένη.

Ο έρωτάς άλλωστε την έχει ανανεώσει και είναι από τις ελάχιστες φορές που η Κωνσταντίνα ανεβάζει φωτογραφίες με τον σύντροφό της στα social media, ενώ μιλά για αυτόν σε συνεντεύξεις. Η νεά σεζόν θα την βρει, σίγουρα, στα καλύτερά της!

Φωτογραφίες: Τάσος Κοντοκώστας

Read More

And More