Κωνσταντίνος Αργυρός: “Φαντάζομαι αρκετά συχνά τον εαυτό μου ως μπαμπά”

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, κάνοντας αργά και πολύ σταθερά βήματα, κατάφερε να είναι σήμερα ένας από τους πιο αγαπητούς και επιτυχημένους νέους Έλληνες τραγουδιστές και να χαρίζει τη φωνή του σε κομμάτια που γίνονται αμέσως επιτυχίες. Με αφορμή τον ολοκαίνουργιο δίσκο του “Όσα νιώθω”, μίλησε στο περιοδικό Celebrity για την επαγγελματική αναγνώριση που άργησε αλλά τελικά ήρθε, το ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του και το πώς φαντάζεται τον εαυτό του σε ρόλο… μπαμπά.

Για το νέο του δίσκο
Πρόκειται για μία δισκογραφική δουλειά που ετοίμαζα αρκετό καιρό, ακόμα και κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας. Είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό το άλμπουμ. Είναι ένας πολυσυλλεκτικός λαϊκός δίσκος με μοντέρνες ενορχηστρώσεις και περιλαμβάνει πραγματικά “Όσα νιώθω”.

Για τον έρωτα
Παίζει σπουδαίο ρόλο. Είναι έμπνευση, δημιουργία και μια περίεργη τρέλα που δεν περιγράφετε με λόγια.

Για το αν είναι ερωτευμένος
Δεν συνηθίζω να μιλάω για τα προσωπικά μου, όμως αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι είμαι σε μια πολύ δημιουργική φάση και το φλερτ έχει πάντα θέση στη ζωή μου.

Για την δημιουργία οικογένειας
Σίγουρα θα ήθελα στο μέλλον να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Βέβαια, είμαι μόλις τριάντα, οπότε έχω ακόμη χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι φαντάζομαι αρκετά συχνά τον εαυτό μου ως μπαμπά και νομίζω πως θα είμαι χαζομπαμπάς, αν κρίνω από τα βαφτιστήρια μου, στα οποία δεν μπορώ να χαλάσω χατίρι.



Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More