Κωστής Μαραβέγιας: Τι ανέβασε στο instagram λίγο πριν το 11ο επεισόδιο του The Voice

Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι μια ευχάριστη έκπληξη στο “The Voice“. Είναι ένα από τα 4 συστατικά που έχουν κάνει το talent show του ΣΚΑΙ ακαταμάχητο! Τα υπόλοιπα τρία είναι ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γνωρίσει και φοβερή ανταπόκριση στα social media με δεκάδες θαυμάστριες να του ζητούν να τον παντρευτούν! Δες εδώ!

Κάθε φορά που θα ανεβάσει κάτι στο instagram του ή το facebook γίνεται πανικός. Ακόμα κι όταν πρόκειται για μία απλή φωτογραφία όπως η παρακάτω που ανέβασε λίγο πριν το 11ο επεισόδιο του show.

Σήμερα στις 22.00 στο Σκάϊ! #Maraveyas #SkaiTV #SkaiShow #TheVoiceGR #TheVoiceSocial #teamKostis

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Maraveyas (@maraveyas) στις


Μία φωτογραφία από τα παρασκήνια του συγκεκριμένου επεισοδίου ενάβεασε και η Έλενα Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια ποζάρει μαζί με τον Κωστή.


Τι θα δούμε στο 11ο επεισόδιο

Mια πανέμορφη μαθήτρια από την Κύπρο, ένας τραγουδιστής που μας ταξίδεψε στα ακούσματα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, μια φοιτήτρια της σχολής Καλών Τεχνών, ο συνθέτης του τραγουδιού που ακούγεται σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ προς τιμήν των παιδιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη το 1999, ένας νοσηλευτής, ένας καλλιτέχνης από τη φιλαρμονική του στρατού, ένας Παξινός με έντονο ταμπεραμέντο και μια νέα κοπέλα που αγαπά τον μπαγλαμά και το μπουζούκι από παιδί είναι μερικοί από τους διαγωνιζόμενους του 11ου επεισοδίου.

Read More

And More