Λάμπης Λιβιεράτος: Προχωρώ βγάζοντας από τη ζωή μου όσους θέλουν να μου κάνουν κακό

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο talent show του Mega Κύπρου, o Λάμπης Λιβιεράτος μιλάει για το «Like a Star», την επιστροφή του στη δισκογραφία και τα όσα γράφτηκαν γι’ αυτόν τα τελευταία χρόνια!

Από το τρέιλερ του παιχνιδιού, καταλαβαίνω ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο «Like a Star» μ’έναν Λάμπη Λιβιεράτο ετοιμοπόλεμο. Ισχύει;
Ωχ! Αυτό φάνηκε στο τρέιλερ;Μάλλον θα πρέπει να το ξανακάνω.

Είσαι χαρούμενος γι’ αυτή την τηλεοπτική εξέλιξη στην καριέρα σου;
Είναι τιμή μου που με προσκάλεσε το Mega Κύπρου για να συμμετέχω στο «Like a Star». Νιώθω πολύ όμορφα γιατί θα ήθελα να προσφέρω τη γνώση μου και κυρίως την εμπειρία μου στα νέα παιδιά που θέλουν ν’ ασχοληθούν με το τραγούδι.

Η επανάκαμψή σου στην τηλεόραση σηματοδοτεί και την επιστροφή σου στη δισκογραφία, Λάμπη;
Δεν έχει να κάνει, γιατί από τον Ιανουάριο του 2014 ξεκίνησα τα live μου μετά τα δύο χρόνια παύσης που έκανα και πέρυσι κάναμε μαζί με το ΒΟ και το «Γύρισε Ξανά» που πήγε αρκετά καλά, αν λάβεις υπόψη σου ότι το τελευταίο τραγούδι που έγραψα σε στούντιο ήταν πριν από δέκα χρόνια! Και εδώ και λίγες βδομάδες είμαι σε επαφή με μια πολύ καλή ομάδα μουσικών και παραγωγών ετοιμάζοντας το επόμενο βήμα.

Ν’ αλλάξουμε θέμα; Να περάσουμε λίγο στα πιο προσωπικά;Τι σε ενοχλεί περισσότερο απ’ όλα όσα έχουν γραφτεί για σένα όλο αυτό το διάστημα, Λάμπη;
Μόνο όσα διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Τίποτα άλλο!

Θεωρείς ότι κάποια πράγματα έγιναν εσκεμμένα; Ότι δηλαδή ήταν υποκινούμενα από κάποιους;
Σίγουρα κάποια πράγματα γίνονται εσκεμμένα, όμως αυτό δεν μπορώ να το αποφύγω! Μόνο να το αντιμετωπίσω μπορώ όταν χρειάζεται ή να αδιαφορήσω όταν πρέπει!

Είσαι πικραμένος με κάποιους ανθρώπους που ενώ τους θεωρούσες φίλους, σου γύρισαν την πλάτη στην πιο δύσκολη στιγμή;
Ευτυχώς ήταν ελάχιστοι αυτοί οι άνθρωποι και δεν μπορώ να πω ότι νιώθω πικραμένος, γιατί θα ήταν λάθος τη στιγμή που υπήρχαν και υπάρχουν άλλοι τόσοι που μου στάθηκαν και μου στέκονται και με αγαπούν πραγματικά!

Κρατάς κακία; Συγχωρείς;
Κακία δεν κρατώ ποτέ κι ούτε είμαι εκδικητικός! Απλά προχωρώ, βγάζοντας από τη ζωή μου όσους θεωρώ ότι μόνο κακό θέλουν να μου κάνουν.

Τι σου έλειψε περισσότερο όλο αυτό το διάστημα που ήσουν εκτός τηλεόρασης και δισκογραφίας;
Όλη αυτή η ενέργεια που υπάρχει στις liveεμφανίσεις και προπάντων η επαφή με τον κόσμο η οποία είναι μοναδική! Γι’ αυτό και ξεκίνησα πρώτα με live εμφανίσεις πριν δυόμισι χρόνια και ακολούθησε μετά το τραγούδι με το BO.

Όταν κλείνεις τα μάτια, τι είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου;
Οι φατσούλες των δύο μου παιδιών! Και είναι αυτές που με κάνουν να έχω μόνιμα ένα χαζοχαρούμενο χαμόγελο κολλημένο στο πρόσωπό μου.

Κάθε πέρσι και καλύτερο ή είσαι από τους ανθρώπους που προτιμούν να επενδύουν στον μέλλον παρά να γυρίζουν στο παρελθόν;
Εννοείται το δεύτερο! Μόνο μπροστά πρέπει να κοιτάμε και η ζωή πάντα μπροστά πηγαίνει. Το παρελθόν υπάρχει μόνο για να μας θυμίζει κάποια πράγματα όταν πρέπει,τα οποία μπορούν να μας κάνουν καλύτερους στο μέλλον!

Ολόκληρη η συνέντευξη στο κυπριακό Tv Μανία που κυκλοφορεί

Read More

And More