Λάουρα Νάργες: Το συγκινητικό μήνυμα πριν την πρεμιέρα του The Voice

Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να πατήσουν το «μαγικό» κουμπί που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή των διαγωνιζομένων. Στην άλλη μεριά της λαμπερής σκηνής του “The Voice of Greece” θα βρίσκεται η Λάουρα Νάργες για να δίνει δύναμη στους παίκτες που δεν πέρασαν στην επόμενη φάση αλλά και να μοιράζεται τις στιγμές αγωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους.

Η όμορφη παρουσιάστρια, που αγαπήσαμε περισσότερο μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, μπήκε φέτος στην επιτυχημένη ομάδα του talents show του ΣΚΑΙ. Λίγο πριν την πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου μοιράστηκε τη συγκίνησή της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Απόψε ξεκινάει κάτι καινούριο που με κάνει πολύ χαρούμενη, το The Voice! Νιώθω ευλογημένη γιατί ανήκω πλέον σε μία ομάδα που αποτελείται από φοβερούς επαγγελματίες και καταπληκτικούς ανθρώπους. Εύχομαι όλοι εσείς να είστε μαζί μου σε αυτό το μαγικό ταξίδι και να σας κρατάμε γλυκιά συντροφιά παρέα με όλους τους υπέροχους συντελεστές. Ευχαριστώ Acun Medya και ΣΚΑΪ TV για την εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ Γιώργο, Σάκη, Έλενα, Κωστή και Πάνο για την θερμή σας αγκαλιά! Ξεκινάμε, στις 21:00 στον ΣΚΑΪ! Καλή μας αρχή! ______________________________________________ @thevoiceofgreece @skai_tv @ykapoutzidis @sakisrouvas @helenapaparizouofficial @maraveyas @panosmouzourakis @skai_tv @sigmatvcy @acunmedya #SeThelo #TheVoiceGr #thevoice #skaitv #sigmatv #blindauditions #tv #talent #show #backstage #blonde #hair #makeup #style

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @lauranarjes στις

Read More

And More