Leonardo Di Caprio: Τι ανέβαζε στο instagram του όσο έκανε διακοπές στην Ελλάδα!

Ο Leonadro Di Caprio πέρασε αξέχαστες στιγμές στη Μύκονο παρέα με την 24χρονη καλλονή Nina Adgal. Η σύντροφος του χολιγουντιανού σταρ δεν παρέλειψε να ανεβάσει και μερικά στιγμιότυπα στο instagram όπου φαίνεται να ξεφαντώνει με τις φίλες της.Από την άλλη, ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός επέλεξε να χρησιμοποιήσει τα social media του μόνο για επαγγελματικούς και φιλοζωικούς λόγους. Κάτι που συνηθίζει άλλωστε!

Είναι γνωστό ότι ο Leo έχει μεγάλη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον και φυσικά λατρεύει τα ζώα. Δεν είναι τυχαίο ότι το προφίλ του είναι γεμάτο με εικονες από φυσικά τοπία πανέμορφα πλάσματα και εντυπωσιακές εικόνες από την φύση στα καλύτερά της.

Πρόσφατα, δημιούργησε με την ομάδα του κι ένα ντοκιμαντρε που μιλάει για την κλιματική αλλαγή στον πλανήτη μας και με χαρά ανακοίνωσε μέσα από το instagram του τη συνεργασία με το National Geographic Channel.

Proud to partner with @NatGeoChannel on my documentary being released later this year. We created this documentary because our survival depends on working together to demand major climate action now. Excited for everyone to see the documentary this fall.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) στις

#Regram #RG @aluciaproductions: It was a pleasure having @LeonardoDiCaprio onboard Alucia the ship to take him on a sub dive for his upcoming #ClimateChange documentary.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) στις

Read More

And More