Λευτέρης Ζαμπετάκης: Ο όμορφος “Κρητικός” που πρωταγωνιστεί στο Μπρούσκο!

Σίγουρα ξεχώρισε στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 υποδυόμενος τον Άρη. Έναν γοητευτικό και καλλιεργημένο Κρητικό που αναστατώνει τη ζωή της Δάφνης (Εβελίνα Παπούλια). Ο ρόλος του στο Μπρούσκο δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα του Λευτέρη Ζαμπετάκη.

Ο όμορφος ηθοποιός έχει στο ενεργητικό του κι άλλες συμμετοχές σε επιτυχημένες σειρές με πιο πρόσφατη το “Δαχτυλίδι της φωτιάς”. Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο βέβαια το έκανε σε guest εμφάνιση στο σίριαλ “Μαρία η Άσχημη” και ο πρώτος του κανονικός ρόλος ήρθε στο “Γ4”.

Φέτος, συμμετέχει και στην θεατρική παράσταση “Σμύρνη μου αγαπημένη”. Για εκείνον το θέατρο είναι κάτι που υπάρχει στο DNA του αλλά ξέρει πως για να κάνεις καλές δουλειές σε αυτό θα πρέπει να εξαργυρώσεις την επιτυχία της τηλεόρασης. Στις θεατρικές του δουλειές μετρά ακόμα Τα Κορίτσια με τα Μαύρα των Ρήγα-Αποστόλου, Το Σπίτι τής Μπερνάρντα Άλμπα και η Λίμνη τού Δημήτρη Τσεκούρα.

Ο Λευτέρης όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει πιλότος αλλά ένας δάσκαλός του, κάπου στην Ε’ Δημοτικού, τον παρακίνησε να γίνει ηθοποιός. Τελείωσε οικονομικά αλλά στη συνέχεια μπήκε στο Εθνικό. Κάπου στο 2006 έφυγε για την Αμερική με υποτροφία στην υποκριτική Κινηματογράφου.

Με Ελληνοαμερικανίδα μαμά σίγουρα έκανε σχέδια να μείνει και να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Η επιστροφή του στην Ελλάδα όμως του έδωσε ευκαιρίες εξέλιξης και στη συνέχεια ήρθαν και οι δουλειές στην Κύπρο και επέλεξε να μείνει στη χώρα που μεγάλωσε (αν και είναι γεννημένος στο New Jersey των ΗΠΑ). Στο νησί της Αφροδίτης είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει κι άλλα ταλέντα του μέσα από το talent show Dansing.

Η Κύπρος παραμένει μεγάλη αγάπη για τον Λευτέρη. Άλλωστε έχει αποκτήσει φανατικές θαυμάστριες στο νησί. Κάτι που φαίνεται πως έχει αρχίσει να γίνεται και στην Ελλάδα…


Ο Λευτέρης μένει πλέον στο κέντρο της Αθήνας αν και μεγάλωσε στα βόρεια προάστια. Είναι από αυτούς που κυκλοφορεί με ποδήλατο και δεν πτοείται που μέχρι τώρα του έχουν κλέψει τέσσερα.

Στους ανθρώπους εκτιμά την ευγένεια και δεν αντέχει την έπαρση και την αθυροστομία στις γυναίκες, ενώ στις σχέσεις του είναι πολύ ρομαντικός. Του αρέσει να περνάει χρόνο σε βιβλιοπωλεία χαζεύοντας βιβλία και φωτογραφικά άλμπουμ.

Φωτογραφίες: Ένθετο περιοδικό Celebrity της εφημερίδας Ρεπόρτερ

Read More

And More