Lindsay Lohan: Στη Μύκονο πριν τις Κάννες [pics]

Από τις Κάννες μοιράζεται φωτογραφίες τα τελευταία 24ωρα η Lindsay Lohan όμως λίγες μέρες νωρίτερα έκανε τις διακοπές της στη Μύκονο. Μπορεί ακόμη να μην έχει βρεθεί λύση στο θέμα που έχει προκύψει με τους ιδιοκτήτες του club Lohan στην Ιερά Οδό αλλά η χολιγουντιανή σταρ δεν πτοείται και συνεχίζει να απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς στο κοσμοπολίτικο νησί που αποτελεί σταθερό προορισμό

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις

H Lindsay Lohan, ωστόσο, αποφάσισε να ξεκινήσει για μια ακόμη χρονιά τις διακοπές της στο αγαπημένο της ελληνικό νησί και να κάνει τις βουτιές στα γαλανά νερά αλλά και να χαρεί τη νυχτερινή ζωή των Κυκλάδων.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την “τσάκωσε” να κάνει τις βόλτες της και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με την παρέα της.

Η Μύκονος άλλωστε είναι ένας μικρός παράδεισος για εκείνη και παρά το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε πέρσι και τα άσχημα περιστατικά με τον πρώην αρραβωνιαστικό της στο νησί, εκείνη συνεχίζει να… “ψηφίζει” Ελλάδα για τις αποδράσεις της. Χωρίς βέβαια να χαίρεται και τα ταξίδια της σε άλλα hot μέρη του πλανήτη.

Read More

And More