Μαίρη Συνατσάκη: Έχει γίνει η μούσα του αγαπημένου της! Δες τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης είναι περισσότερο από δύο χρόνια μαζί. Ο έρωτάς τους μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και γίνεται όλο πιο δυνατός και ουσιαστικός. Έχουν επιλέξει βέβαια να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους αποφεύγοντας τις κοσμικές εμφανίσεις. Χωρίς ωστόσο να προσπαθούν να το κρύβουν. Εξού και η παρουσιάστρια δεν δίστασε να ανεβάσει στο instagram της μία κοινή τους φωτογραφία από το πρόσφατο ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη. Εξού και τον ακολούθησε αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη όπου έχει ανέβει για τις ανάγκες της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί.

Αγαπημένη ασχολία και των δύο όμως είναι και η φωτογραφία και φροντίζουν να μοιραστούν πολλά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, βέβαια, ασχολείται περισσότερο επαγγελματικά -παράλληλα με την υποκριτική- κι αυτό το μαρτυρούν και οι εντυπωσιακές εικόνες στον λογαριασμό του στο instagram.

Σε κάποιες από αυτές δεν θα μπορούσε να μην είναι και η σύντροφός του. Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε αρκετές φορές η μούσα του. Και αρκετές φορές έχει ανεβάσει και η ίδια φωτογραφίες στον δικό της λογαριασμό δίνοντάς του το credit.

Παρακάτω θα δεις κάποιες απός τις φορές που η Μαίρη έγινε το μοντέλο και ο Σπύρος τράβηξε εκπληκτικές εικόνες!

Read More

And More