Μάνος Ιωάννου: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Βαλέρια Χοψονίδου!

Οι τελευταίες μέρες για τον Μάνο Ιωάννου είναι γεμάτες πρόβες στο «Θέατρο Ακροπόλ», για την παράσταση “Γαμπροί για πούλημα!”, των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου». Παράλληλα όμως βιώνει ευτυχισμένες στιγμές στην προσωπική του ζωή αφού η σχέση του με την Βαλέρια Χοψονίδου πάει από το καλό στο καλύτερο.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης valeria_chopsonidou (@valeria_chopsonidou) στις


Μπορεί στην αρχή ο ηθοποιός να ήθελε να κρατήσει μακριά από τα φώτα τον έρωτά του αλλά φαίνεται πως πλέον δεν τον απασχολεί κάτι τέτοιο. Αυτό παποδεικνύεουν και οι ολοέν και συχνότερες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, τα post στα social media αλλά και οι πρόσφατες δηλώσεις του στο κυπριακό περιοδικό Down Town.


“Δεν μίλησα γι’ αυτό, ούτε το διαφήμισα! Ο κόσμος το ξέρει, το έμαθε. Είμαι σε σχέση, είμαι πολύ καλά, είμαι με έναν άνθρωπο που εκτιμώ και αγαπώ και ως εκεί! Δεν νομίζω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για περισσότερες λεπτομέρειες. Και, δεν σου κρύβω, ότι με ενόχλησε το γεγονός ότι η προσωπική μου ζωή είδε τα φώτα της δημοσιότητας περισσότερο από όσο το ήθελα. Αλλά οκ, συνέβη. Τώρα θα την προστατεύσω καλύτερα και θα κρατάω κάποια πράγματα για μένα!”, δήλωσε ο Μάνος.

Read More

And More