Μαρία Μπακοδήμου: “Οι γονείς που έχουν χωρίσει δεν έχουν να μοιράσουν τίποτα”

Έχει καταφέρει εδώ και 18 χρόνια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην TV με την προσωπικότητα αλλά και το μοναδικό της στιλ. Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στο ένθετο Secret και τη Σάσα Σταμάτη για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, για το αν θα έκανε εκπομπή χωρίς τον Φώτη Σεργουλόπουλο, αλλά και για το αν σκέφτεται να επιστρέψει άμεσα στην τηλεόραση.

Ο κόσμος έχει λατρέψει εσένα μαζί με τον Φώτη τόσα χρόνια. Θα έκανες κάτι τηλεοπτικά χωρίς εκείνον;
Θα έκανα εκπομπή και χωρίς τον Φώτη, αν ήταν ένα concept που δεν θα εξυπηρετούσε να είμαστε και οι δύο. Όμως είναι τόσο συγκινητικό και γλυκό που μου στέλνουν μηνύματα στα social media. ή που μου λέει ο κόσμος στον δρόμο: “Μας λείπετε”, “Σας βλέπαμε”, “γελάγαμε”. Είναι συγκινητικό να νιώθεις την αγάπη του κόσμου. Είναι ωραίο αυτό που το εισπράττεις μετά από τόσα χρόνια.

Εάν σου έλεγαν να κάνεις μαι εκπομπή με κάποιον άλλον παρουσιαστή, ποιον θα επέλεγες;
Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα κάνω εκπομπή με έναν άλλον παρουσιαστή. Θεωρώ ότι ο καλύτερος είναι ο Φώτης. Για τη δική μου χημεία και την δική μου την αισθητική, ο Φώτης είναι ο καλύτερος παρουσιαστής, οπότε γιατί να πάω με έναν άνθρωπο που δεν ξέρω;

Έχεις δύο γιους που είναι στην εφηβεία. Πώς είναι η σχέση σας; Είσαι αυστηρή μαζί τους;
Είμαι μάνα αυστηρή (γέλια). Μια μέρα κάτι λέγαμε και τους λέω: “Εγώ είμαι αυστηρή; Πρέπει να βάλουμε όρια, δεν έχουμε όρια” και είμαι απαντούν: “Δεν έχουμε όρια; Που μέχρι και το ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο το έχουμε στο 13;” (γέλια) Είμαι αυστηρή, αλλά όχι ότι δεν τους αφήνω να βγουν. Τους έχω πάρα πολλή εμπιστοσύνη, γιατί είναι σοβαρά παιδιά, αλλά έχουμε όρια.

Και το ότι έχετε καταφέρει με τον πρώην σύζυγό σου και πατέρα των παιδιών σου να έχετε καλές σχέσεις είναι εύκολο;
Ο καθένας το διαχειρίζεται όπως μπορεί. Δεν είναι απαραίτητο οι δύο γονείς που είναι πρώην να είναι κολλητοί. Χρειάζεται να υπάρχει καλή “γέφυρα” ανάμεσα στους δύο γονείς, για να έχουν τα παιδιά καλή σχέση με τους γονείς τους. Οι γονείς που έχουν χωρίσει δεν έχουν να μοιράσουν τίποτα.

Read More

And More