Μαρία Μπεκατώρου: Μιλάει για το on air ξέσπασμά της σε κλάματα και αποκαλύπτει αν έχει φτάσει ποτέ στο χωρισμό με τον Αντώνη!

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι από τα αγαπημένα παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης. Την Κυριακή 3 Απριλίου θα την βλέπουμε ξανά από το πόστο της παρουσιάστριας του Your Face Sounds Familiar. Λίγο πριν την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του επιτυχημένου show του ΑΝΤ1 μίλησε στο ένθετο της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος.

Για το ξέσπασμά της σε κλάματα on air όταν παρουσίασαν στην εκπομπή βίντεο με ζευγάρια που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και αγοράζουν κούκλες, είπε: “Ήταν πολύ σκληρή η πραγματικότητα που παρουσίαζε το συγκεκριμένο βίντεο κατά τη γνώμη μου. Δυο νέοι άνθρωποι που δεν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν παιδί για διάφορους λόγους, λαχταρούν να αγκαλιάσουν μια κούκλα, να της φτιάξουν δωμάτιο, να την ταΐσουν, να την πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο… με λύπησαν βαθύτατα αυτές οι εικόνες. Δεν το είδα δει το βίντεο νωρίτερα και δεν κατάφερα να συγκρατήσω τη συγκίνησή μου.”

Η ίδια είναι ένας άνθρωπος που δεν το βάζει εύκολα κάτω. “Η αισιοδοξία μου και η θετική μου σκέψη. Αυτό με κάνει να νιώθω πιο δυνατή. Γενικά στη ζωή μου έχω δουλέψει πολύ, οπότε σπάνια κουράζομαι και σπάνια τα παρατάω”, εξηγεί η ίδια.

Τα αρνητικά σχόλια πως τα αντιμετωπίζει; “Τα δέχομαι και συνεχίζω. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους και αυτό είναι υγιές. Όταν ένα αρνητικό σχόλιο γίνεται με καλή διάθεση και από ανθρώπους αντικειμενικούς, το λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου.”

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τον άντρα της ζωής της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Έχουν μυστικά ευτυχίας; Έφτασαν ποτέ κοντά στο χωρισμό; “Μυστικό δεν ξέρω αν υπάρχει. Εγώ ξέρω ότι αν δύο άνθρωποι αγαπιούνται βαθιά, αληθινά προσπαθούν να είναι μαζί. Απλά τα πράγματα. Ούτε ζήλιες ούτε εγωισμοί, μόνο αγάπη και αληθινά συναισθήματα! Όχι, βέβαια, ποτέ δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να χωρίσουμε.”

Read More

And More