Μαρία Σολωμού: Η “εμμονή” της με το μαύρο και τα 6 χρόνια σχέσης με Πάνο Μουζουράκη

Η Μαρία Σολωμού είναι από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Ξεχωρίζει για κάθε της επιλογή. Ακόμα και στην προσωπική της ζωή. Μία από αυτές είναι και η επιλογή του συντρόφου της. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια είναι ζευγάρι τα τελευταία 6 χρόνια με τον Πάνο Μουζουράκη.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ανατρεπτικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η ίδια είχε αποκαλύψει, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Down Town, το μυστικό της σχέσης τους. “Νομίζω πως έχουμε καταφέρει να είμαστε τόσα χρόνια μαζί λόγω βλακείας. Υπάρχει αρκετή χαζομάρα, χιούμορ, αγάπη, θαυμασμός και νοιάξιμο ανάμεσα μας. Είναι ο μόνος άνθρωπος που έχω βρει μέχρι στιγμής και μπορεί να με συναγωνιστεί σε όλα. Γελάμε πολύ, παίζουμε, γενικά δεν βαριόμαστε”, δήλωσε.

Σταθερή επιλογή στη ζωή της Μαρίας όμως είναι και οι ενδυματολογικές της προτιμήσεις. Η “εμμονή” της ηθοποιού στο μαύρο χρώμα είναι γνωστή. Στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της έχει διαλέξει total black σύνολα με τελευταία αυτή στην επίσημη πρεμιέρα στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης.


Με τον Νίκο Ψαρρά

Η So7 (Δημήτρης Κουρούμπαλης και Φρόσω Κορρού) επέστρεψε για να συνεργαστεί με την ποιήτρια Παναγιώτα Παρασκευοπούλου και τον συνθέτη Κώστα Ξενόπουλο στη νέα παραγωγή του θεάτρου με τίτλο Εκτός Ορίων. Παίζουν: Αγοραστή Αρβανίτη, Λάζαρος Βαρτάνης, Ηλέκτρα Καρτάνου, Μαρία Κωνσταντά, Χρήστος Τσαβλίδης, Σταύρος Τσουμάνης.


Με την Νατάσσα Μποφίλιου

Η Μαρία Σολωμού πόζαρει χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό του TLIFE μόνη της αλλά και με τους διάσημους φίλους της που συνάντησε στο θέατρο.

Read More

And More