Μαριέττα Χρουσαλά: Επέστρεψε στη Μύκονο για τις διακοπές της

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της. Παρόλο που η βάση της και του συζύγου της Λέοντα Πατίτσα βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό, κάθε καλοκαίρι επιλέγουν να το περνούν στην χώρα μας. Όσα μαγικά ταξίδια κι αν έχουν κάνει σε ξεχωριστούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, δεν αλλάζουν με τίποτα τις ελληνικές θάλασσες και τον ήλιο της.

Η ίδια σημείωσε σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε από τις διακοπές της: “Πίσω στον παράδεισο”. Η Μύκονος ήταν πάντα ένας από τους αγαπημένους τους προορισμούς και είναι η δεύτερη φορά που ταξιδεύουν στο νησί των Ανέμων μέσα στον Ιούνιο. Η πρώτη φορά ήταν πριν δύο εβδομάδες όπου ήταν καλεσμένοι στον γάμο της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Φυσικά, εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να απολαύσουν και τα μπάνια τους στο νησί αλλά χρειάστηκε για επαγγελματικούς λόγους να επιστρέψουν στην Αθήνα. Για λίγο απ΄ότι φαίνεται αφού είναι και πάλι στις κοσμοπολίτικες παραλίες της Μυκόνου.

Στο νησί των Ανέμων βρίσκεται όμως και ο αγαπημένος της αδερφός, Θανάσης Χρουσαλάς με τον οποίο δεν παρέλειψε να ποζάρει.

Read More

And More