Μαριέττα Χρουσαλά: Βόλτα με το σκάφος στο Μαϊάμι [pic]

Στο μαγευτικό Μαϊάμι ζει η Μαριέττα Χρουσαλά αυτή την εποχή του έτους. Η γνωστή επιχειρηματίας και σχεδιάστρια σανδαλιών ζει στο εξωτερικό μαζί με τον σύζυγός της Λέοντα Πατίτσα και τα δύο τους παιδιά. Οι επαγγελματικές δραστηριότητες του συζύγου της τους αναγκάζουν συχνά να μοιράζονται το χρόνο τους ανάμεσα σε Αμερική, Αγγλία και Ελλάδα αλλά φαίνεται πως το απολαμβάνουν. Συχνά μάλιστα κάνουν στο ενδιάμεσο κι άλλες αποδράσεις σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Το ίδιο όμορφα φαίνεται πως περνούν και τα δύο παιδιά της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα αφου οι στιγμές που βιώνουν είναι μοναδικές. Η διάσημη μαμά τους μοιράστηκε πρόσφατα μία φωτογραφία από βόλτα τους με το σκάφος. Η οικογένεια απολαμβάνει τα μπάνια της στα υπέροχο νερά του Μαϊάμι.

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι ενθουσιασμένη από το μέρος και το εκφράζει συνεχώς μέσα από τις φωτογραφίες της αφού δηλώνει εντυπωσιασμένη. Φωτογραφίες που δείχνουν ότι είναι πραγματικά ευτυχισμένη αφού δεν σταματά να χαμογελά και να κάνει ενδιαφέροντα πράγματα.

Read More

And More