Μαριέττα Χρουσαλά: Μας δείχνει την κοιλιά της στην παραλία

Την απόλυτη ευτυχία ζει η Μαριέττα Χρουσαλά. Η επιχειρηματίας βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Μύκονο απολαμβάνοντας της διακοπές της μαζί με την οικογένειά της και τους φίλους της. Ανάμεσά τους είναι και η Καλομοίρα με την οποία επισφράγισαν την σχέση τους μέσα από την κουμπαριά τους αφού βάφτισε την μικρή της κόρη. Την ημέρα της βάφτισης μάλιστα και οι δύο επιβεβαίωσαν την εγκυμοσύνη της Μαριέττας.

Μια εγκυμοσύνη που ακόμα δεν έχει γίνει απόλυτα φανερή αφού η Μαριέττα δεν έχει χάσει το καλοσχηματισμένο κορμί της. Άλλωστε και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της, η Μαριέττα έχει ήδη δύο παιδιά με τον Λέοντα Πατίτσα, δεν είχε πάρει πολλά κιλά. Φαίνεται πως κι αυτή τη φορά προσέχει ιδιαίτερα και για αυτό και την βλέπουμε σε πόζες όπως η παρακάτω.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν παρέλειψαν να το σχολιάσουν αναφέροντας πως είναι μια κούκλα και πως καταφέρνει να μην έχει κοιλιά ενώ φέρεται να διανύει ήδη τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Από τις διακοπές τους στη Μϋκονο όμως ανεβάζει φωτογραφίες και ο Λέων Πατίτσας δείχνοντας πόσο απολαμβάνει αυτή την οικογενειακή εξόρμηση.

Read More

And More